Haberler

Marmaris'e Yeni Devlet Hastanesi Yapılacak

MUĞLA( AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris'te yeni Devlet Hastanesi yapımı için Milli Parklarla yer anlaşması yaptıklarını bildirdi.

MUĞLA( AA) - AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris'te yeni Devlet Hastanesi yapımı için Milli Parklarla yer anlaşması yaptıklarını bildirdi.

Marmaris'te basın mensupları ile bir araya gelen Öztürk, Marmaris'in güzelleşmesi için her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Öztürk, Marmaris'te yeni Devlet Hastanesinin yapımı ile ilgili Milli Parklarla yer anlaşması yapıldığını ifade ederek, "Milli Parklar hastaneye yer verecek, Milli Parklara da 24 lojman yapılacak. Marmaris'e yakışır güzel bir hastane yapacağız. Hastane yapımını önemsiyoruz" dedi.

Ayrım yapmadan herkese hizmet edeceklerini vurgulayan Öztürk, Muğla'da yaşayan 920 bin vatandaşın yaşamını kolaylaştırmanın en büyük arzuları olduğunu söyledi.

Öztürk, vatandaşa hizmet ederek, gönlünü alarak yerel seçimlere hazırlandıklarını vurgulayarak, "Beldibi'ne çok güzel bir spor kompleksi yapacağız. Yanına çok güzel bir gençlik merkezi yapacağız. Merkez, 40 tane atölyesi olan her türlü sanatsal etkinliğin yapılacağı bir yer olacak."

-Marmaris'e TOKİ müjdesi

"TOKİ konutları yapalım" dediklerinde bir kesim grubun imar bahanesiyle karşı çıktığına değinen Öztürk, TOKİ'nin mimari açıdan güzel eserler ortaya çıkardığını savundu.

Öztürk, TOKİ'ye Fethiye'de yer teslimi yaptıklarını, Muğla'da ise ikinci etabın başlayacağını anımsatarak. Milas, Bodrum ve, Marmaris'te de TOKİ konutları yapacaklarını ifade etti.

"Marmaris'in dokusunu bozmadan imarına güzellik katarak kimseyi de rahatsız etmeden TOKİ konutlarını yapacağız" diye konuşan Öztürk, ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Öztürk Marmaris AK Parti Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title