Haberler

Marmaraereğlisi'nden Kısa Kısa

Marmaraereğlisi'nde, yapımı devam eden Belediye Spor Kulübü hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

Marmaraereğlisi'nde, yapımı devam eden Belediye Spor Kulübü hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada her türlü spor dalında sporcu yetiştirdiklerini ve özellikle basketbol ile futbolda ciddi başarılar elde ettiklerini söyledi.

Sporcularının aldığı başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Uyan, "Belediye Spor Kulübümüzün aldığı başarıla bizler çok sevindiriyor ve fazlasıyla mutlu ediyor. Bu sporcularımıza, halkımıza ve belediyemize yakışır bir bina için kolları sıvadık. Yapılan çalışmalarda sona gelindi" diye konuştu.

Uyan, toplam inşaat alanı bin 200 metrekare olan binanın proje bedelinin 1 milyon 300 bin lira olduğunu kaydetti.

Yeniçiftlik sahil şeridinde düzenleme çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi, Yeniçiftlik sahil alanında düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, Yeniçiftlik Mahallesi'nde bulunan sahil şeridinde ekipleri tarafından derme çatma binaların yıkılarak yeni bir görünüme ve modern bir yapıya kazandırıldığını belirtti.

Vatandaşların piknik alanı, park alanı, çay bahçeleri ve benzeri faaliyetlerde kullanarak faydalanabileceği düzenlemelerin sahil alanında gerçekleştirdiklerini kaydeden Uyan, "Halkın istediği şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeniçiftlik mahallesindeki sahil şeridine yakışmayan eski yapılar yıkılarak yerine yeni ve modern görünüme sahip binalar inşa ediliyor. Ayrıca bu bölgede ekiplerimiz çevre düzenlemesi de yapıyor" dedi.

Marmaraereğlisi'nde yürüyüş yolu çalışmaları

Marmaraereğlisi Belediyesi'nin Sultanköy sahil şeridi yürüyüş yolu çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yapılan yürüyüş yolunun Kınıklı Deresi'ne kadar olan büyük bir kısmının tamamlandığını, bütününün ise kısa bir süre sonra tamamlanarak halkın hizmetine açılacağını söyledi.

Halktan gelen talepleri ilçe merkezinde olduğu gibi, Büyükşehirler Yasası sonrası belde konumundan çıkartılarak mahalleye dönüştürülen Yeniçiftlik ve Sultanköy'de de dikkate aldıklarını ifade eden Uyan, "Sultanköy mahallemizdeki sahil şeridinde 450.000,00 lira maliyet bedelli ile 8 bin metre yürüyüş yolu yapıyoruz. Bu yolun Kınıklı Deresi'ne kadar olan büyük kısmını tamamladık. Yaz sezonuna kadar bu yürüyüş alanımızda açık hava spor aletleri, çocuk parkları, gece pazarı ve dinlenme alanları oluşturularak tamamlanacağı müjdesini veriyorum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Uyan Yeniçiftlik Sultanköy Kınıklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title