Haberler

Marmara Denizinde 360 Kilogramlık Orkinos Yakalandı

Güncelleme:

Bursa'da bir balıkçı, Marmara Denizinde yakalanan 2,5 metre boyunda, 360 kilo ağırlığındaki orkinosu tezgahında sergiledi.

Bursa'da bir balıkçı, Bandırma açıklarında yakalanan 2,5 metre boyundaki orkinosu tezgahında sergiledi.

Bursa'da bir balıkçı, Marmara Denizi'nde yakalanan 2,5 metre boyunda, 360 kilogram ağırlığındaki orkinosu tezgahında sergiledi.

2,5 METRE BOYUNDA , 360 KİLO AĞIRLIĞINDA

Balıkçı Mustafa Akın, ilk kez bu kadar büyüklükte bir orkinos yakaladıklarını söyledi. Bandırma açıklarında gece yakaladıkları balığı sabah saatlerinden itibaren tezgahta sergilemeye başladıklarını ifade eden Akın, ilgiden memnun olduklarını belirtti.

TEZGAHIN ÖNÜ HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRENLERLE DOLU

Balık tezgahının önünden geçenlerin dev orkinosu görünce şaşırdığını, hatıra fotoğrafı çektirdiğini dile getiren Akın, pek çok müşterisinin de "bana da birkaç kilo ayır" dediğini belirterek, "Marmara Denizi'nde bu kadar büyük orkinos yakalandığını ben duymamıştım. Boyu 2,5 metre, kilosu da 360, gören şaşırıyor. Tezgahın önü hatıra fotoğrafı çektirenlerle dolu. Balığı akşama kadar sergileyeceğiz. Daha sonra da parçalayıp kilo ile satacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Marmara Denizi Mustafa Akın Bandırma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title