Haberler

Markette Poşunu Çıkaran Zanlı, Güvenlik Kamerasınca Görüntülendi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Zanlının yüzü kapalı şekilde markete girmesi, - Zanlının markette üstünü değiştirmesi, - Zanlının alışveriş yapması ve o sırada içeri giren polisin yakalaması, Mersin'deki izinsiz gösteriler- Güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı atıp kaçtıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı Mersin'de düzenlenen izinsiz gösterilerde polis ekiplerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı atıp kaçtıkları gerekçesiyle 6 kişi yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Zanlının yüzü kapalı şekilde markete girmesi, - Zanlının markette üstünü değiştirmesi, - Zanlının alışveriş yapması ve o sırada içeri giren polisin yakalaması, Mersin'deki izinsiz gösteriler- Güvenlik güçlerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı atıp kaçtıkları iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı Mersin'de düzenlenen izinsiz gösterilerde polis ekiplerine molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı atıp kaçtıkları gerekçesiyle 6 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında Siteler Polis Merkezi'ne el yapımı patlayıcı atan yüzü poşuyla sarılı V.B'yi (21) yakalamak için çalışma başlattı.Polisten kurtulabilmek için yakınlardaki bir markete giren V.B, tanınmamak için poşuyu, elindeki eldiveni ve üzerindeki gömleği çıkarttı. Ayakkabısını da değiştiren zanlı, markette alışveriş yaptığı sırada içeri giren bir sivil polis tarafından yakalandı.Bu arada, olay anı da iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.İzinsiz gösterilere katılanların yakalanması için çalışmayı genişleten ekipler, güvenlik güçlerine ve araçlara yönelik molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcı attığı gerekçesiyle C.S, S. B, M.A, ile 18 yaşındaki küçük R.K, ile S.D'yi de gözaltına aldı.Emniyet Müdürlüğünde sorguları yapılan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title