Haberler

Marketin Tuvaletinde Yılan Bulundu

Güncelleme:

Danimarka'da bir marketin tuvalete giren kadın müşteri, tuvalet fırçasının içine kafasını sokmuş yılanı görünce panik oldu ve hemen polise haber verdi.

Danimarka'da bir günde iki yılan bulundu. İlk yılan Vesterbrogade caddesindeki Fotex adlı süpermarketin tuvaletinde bulundu. Tuvalete giren bir kadın müşteri, tuvalet fırçasının içine kafasını sokmuş yılanı görünce panik oldu. Alarma geçirilen polis, FALCK adlı kurtarma kuruluşunun hayvanlara yardım bölümünden destek istedi.

1 GÜNDE 2 KEZ YILAN BULUNDU

Söz konusu markete gelen FALCK elemanları, "Mısır Yılanı" cinsi sarı portakal renginde 40 cm'den biraz uzun yılanı yakalayarak bir kutuya koydu. Saat 11.00 sıralarında bulunan yılanın ardından Österbro semtinden bir bahçe derneğine ait alanda "Kaliforniya kral yılanı" cinsi bir metre uzunluğunda ikinci yılan haberi geldi. İlk yılanı koruma altına alan ekip ikinci yılanı da yakalayarak koruma altına aldı.

YILAN SAHİPLERİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Kopenhag Emniyet Müdürlüğü, ilk kez bir günde iki yılan bulunduğunu belirterek, yılanların sahiplerinin tespit edilmeye çalışıldığını bildirdi. Yılanları koruma altına alan Jens Agergaard "her iki yılan da veteriner kontrolünden geçtikten sora hayvanat bahçesine veya bir başka yere yerleştirilerek koruma altında tutulacak. İyi ki zehirli değiller. İnsanları görünce kaçarlar ancak kendilerini tehlikede hissettikleri zaman saldırıp ısırabilirler" dedi. Danimarka'da evinde yılan besleyen birçok kişi masrafı ağır gelince veya tehlikeli görünce, yasak olmasına rağmen ormana ya da başka yerlere bırakıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Danimarka Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Yeliz:

Annecigim cok korkarim yilandan...

5
3
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Ne yani yılanlar tuvalet kullanamazmı

5
0
yanıtYanıtla
GozsduMobil-IOS:

Haber dediğin böyle olur. Kadın yılan görmüş ne kadar extreme bir durum.

2
0
yanıtYanıtla
igdirli:

Gereksiz şeylere kafa yormayın

1
0
yanıtYanıtla
gaye öztürk:

Saçmalı yılanı görünce neden polisi arasın ki. Bu arada haklısın yılana dokunmassan zarar vermez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title