Haberler

Marka Kartları "Turkcell Cüzdan"Da Taşınacak

Turkcell'in geliştirdiği yeni servisle artık Paro özellikli marka kartlarına cepten erişmek mümkün olacak.

Turkcell'in geliştirdiği yeni servisle artık Paro özellikli marka kartlarına cepten erişmek mümkün olacak.

Turkcell açıklamasına göre, "Turkcell Cüzdan"ın iPhone ve Android uygulamalarıyla müşteriler, sahip oldukları mevcut marka kartlarını cep telefonlarına ekleyebilecek.

Halihazırda kartı olmayan müşteriler dilerlerse "Turkcell Cüzdan" uygulaması üzerinden yeni kart başvurusunda bulunarak anında marka kartı oluşturup telefonlarından kullanmaya başlayabilecek.

"Turkcell Cüzdan"a eklenen marka kartlarını mağazalarda yapılan alışverişlerde kullanmak için müşterilerin yapması gereken, Turkcell Cüzdan uygulaması üzerinden kartı seçip "Kullan" butonuna bastıktan sonra ekranda beliren tek kullanımlık şifre ile cep telefonu numaralarını kasa yetkilisine söylemek.

İlk aşamada Paro ile yapılan anlaşma ile Aygaz, Beta, D&R, Forever New, Koçtaş, Sarar, Setur ve Yurtiçi Kargo marka kartları Turkcell Cüzdan üzerinden müşterilerin kullanımına sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Semih İncedayı, bir yıl önce hizmete sundukları "Turkcell Cüzdan"ın, mobil ödeme, mobil bankacılık ve mobil sadakat programları alanında ihtiyaç duyulan tüm teknolojik altyapıyı tek bir serviste buluşturduğunu belirterek, "1 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan Turkcell Cüzdan, Paro ile yaptığımız iş birliğinin ardından tam anlamıyla gerçek cüzdandan farksız bir cep telefonu uygulaması haline geldi" dedi.

Gelecek dönemde, pek çok farklı marka kartını dahil ederek "Turkcell Cüzdan" üzerinden müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceklerini kaydeden İncedayı, yeni dünyanın finans platformu olarak niteledikleri "Turkcell Cüzdan"ın, sürekli gelişen özellikleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam edeceğini ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title