Haberler

Mardan Oteli'nin Sahibi Adliyede

Güncelleme:

Rus İşadamı Telman İ., Antalya Adliyesi'ne Geldi.

Antalya'nın Kundu bölgesindeki lüks Mardan Palace Oteli'nin sahibi Azeri asıllı Rus işadamı Telman İ., Savarona yatındaki fuhuş operasyonuyla ilgili zanlıların savcılıktaki sorguları devam ederken Antalya Adliyesi'ne geldi. Adliye binasına, hakim, savcı ve öteki personelin giriş yaptığı kapıdan korumalarıyla birlikte giren işadamı ve korumaları, gazetecilerin görüntü almak istemesine tepki gösterdi. Medya mensuplarıyla İsmailov'un korumaları arasında arbede yaşandı. Jandarmanın müdahale ettiği arbede sonunda adliye binasına giren işadamı İsmailov, savcılıkların bulunduğu 3'ncü kata çıktı. İsmailov'un Adliye binasına geliş nedeni henüz öğrenilemedi.

KAZAK ASILLI İŞADAMI ARİF VE 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Savarona yatına yapılan fuhuş baskınında gözaltına alınan, aralarında Kazak asıllı işadamı Tevfik A'nın bulunduğu 6 kişi tutuklandı.

Savarona yatına yapılan fuhuş baskınında gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen 6 şüpheli, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Hakkı Doğan tarafından sorguları tamamlandıktan sonra gece yarısı nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Yaklaşık 2.5 saat süren duruşmanın ardından, aralarında Kazak asıllı işadamı Tevfik A da bulunduğu 6 şüpheli, 'örgüte üye olmak, bir örgüt faaliyetleri çerçevesinde fuhuşa aracılık ve yer temin etmek, fuhuş yaptırmak ve fuhuş amaçlı insan ticareti' yapmak suçundan tutuklandı. Tevfik A. ile diğer şüpheliler G.A, M.Ç., E.A., E.B. ve H.E bir süre adliye içerisinde bekletildi. Geniş güvenlik önlemleri altında Jandarma araçlarına bindirilen zanlılar Antalya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title