Haberler

Mardan'da 3 Gün 3 Gece Hint Düğünü

Antalya'da Mardan Palace Hotel, 3 gün 3 gece sürecek Hint düğünü için kapatıldı.

Antalya'da Mardan Palace Hotel, 3 gün 3 gece sürecek Hint düğünü için kapatıldı. Dünyanın sayılı zenginlerinden sayılan Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta, ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak ile evleniyor. Mardan Palace 23-26 Nisan arası yapılacak ve geleneksel merasimleri ile 3 gün 3 gece sürecek düğüne özel kapatıldı. İçlerinde ütücü, terzi, kuaför, dövme sanatçıları ve özel kahyaların da bulunduğu aileye bağlı toplam 385 kişi görev yapıyor.

Güney Afrika, ABD, İngiltere ve Dubai'den düğün için gelen 600 konuk otelde kornnaklıyor. VIP konuklar için 86 kişilik butler (özel kahya) ekibi hizmet veriyor. Düğün için otelin 4 farklı mekanı tamamen boşaltılıp yeniden dekore edildi. Son 10 gündür 3'ü Hintli olmak üzere 15 dekorasyon ve eğlence firması düğün hazırlıklarını gerçekleştirdi. Işık sistemlerini ise Londra'dan gelen 40 kişilik ekip yapıyor. Avrupa'nın en büyük havuzu unvanına sahip 16 bin metrekarelik alan içinde 'Kız Kulesi' bulunan otel havuzunun üzeri platform ile kapatılıp, düğün sahnesi olarak hazırlandı. Pazartesi günü bu alanda, dünyaca ünlü 100 Bollywood şarkıcısı sahne alacak. Kurulan çelik halatlarla akrobat ve dansçılar havada özel gösteriler yapacak. Aile için 150 aşçı geleneksel sunumlar hazırlarken, tüm bu hazırlıkları 50 kişilik özel bir fotoğrafçı ekibi kayda alıyor. Düğün alanın dekorasyonu için Hollanda'dan 71 konteyner çiçek getirildi.

YÜZÜK PARAŞÜTLE İNECEK

Bu törende yüzük paraşütle indirilecek. Geleneklere göre en önemli seremonilerden biri sayılan ve bugün saat 19.30'da otel dış kapısında başlayacak 'Barat Töreni' herkes tarafından izlenebilecek. Otelin 2 dış kapısı arasında yapılacak danslı yürüyüş, yaklaşık 1.5 saat sürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güney Afrika Antalya Dubai Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title