Haberler

Maraş'ta Kurtuluş Güreşleri Kıran Kırana Geçti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Şampiyonası önceki turnuvaları aratmadı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Şampiyonası önceki turnuvaları aratmadı. Kıran kırana geçen güreşlerin 9. yılında güreşçiler kıran kırana mücadele ettiler.

Batıpark Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya 7 ilden 100'ün üzerinde sporcu katılırken, güreş sevenlerin futbol maçlarını aratmayan ilgisinin büyüklüğü de gözlerden kaçmadı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç aynı zamanda şampiyon güreşçilerden yağlı güreşin duayen ismi Recep Kara ve minder güreşinin ustası dünya şampiyonu Taha Akgül'ü de onur konuğu olarak organizasyona davet etti. Belediye Başkanı Erkoç, güreşin ustaları ile tek tek ilgilendi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı yaptığı konuşmada sporu seven gençlere yeni bir kapalı spor salonu ve yüzme salonlarının da çok kısa bir zaman sonra hizmete açacağının müjdesini de vermiş oldu.

Toplam 8 sıklette yarışan güreşçiler nefes kesen bir mücadele izletti. Kahramanmaraş halkı, yiğitleri yalnız bırakmayarak onlarla aynı heyecanı da paylaştı.

Müsabakaların sonunda dereceye giren güreşçiler şöyle:

57 KİLO

1. Ahmet Peker- Ankara ASKİspor

2. Barış Kaya - Bursa Büyükşehir Belediyespor

3. Hakan Parlar- İst. Bahçelievler Belediyespor

61 KİLO

1. Ziya Daylak-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor

2. Yasin Kul-Ankara ASKİSpor

3. Hakan Cengiz-İst. Sancaktepe Belediyespor

65 KİLO

1. Safa Aksoy - İst. Sancaktepe Belediyespor

2. Ersin Çetin- İst. Bahçelievler Belediyespor

3. Mustafa Kartal- İstanbul Büyükşehir Belediyespor

70 KİLO

1. Servet Coşkun - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

2. Zafer Dama - İst. Sancaktepe Belediyespor

3. Yusuf Benekli - Ankara ASKİspor

74 KİLO

1. Soner Demirtaş - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

2. İsmail Bulut - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor

3. Mehmet Özdemir - Tokat İl Özel idarespor

86 KİLO

1. Musa Gürbüz - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor

2. Fırat Binici - İst. Sancaktepe Belediyespor

3. Samed Özaslan- Tokat İl özel İdarespor

97 KİLO

1. Müren Mutlu -İstanbul Sancaktepe Belediyespor

2. Baki Şahin- Tokat İl Özel İdarespor

3. Abdullah Güngör- İstanbul Büyükşehir Belediyespor

125 KİLO

1. Ferhat Binici - İstanbul Büyükşehir Belediyespor

2. Rıza Yıldırım - Bursa Büyükşehir Belediyespor

3. M. Enes Bandırma -Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor

Güreşçilerin madalyaları ve para ödülleri ile kulüplerin kupaları Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Büyükşehir Belediyespor Kahramanmaraş Sancaktepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title