Haberler

MAPFRE Sigorta Tırmanma Yarışı Şile'de Gerçekleşti

Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın dördüncü ayağı olan MAPFRE Sigorta Tırmanma Yarışı, Şile Ovacık Köyü'nde gerçekleştirildi.

Yarışa katılan 27 deneyimli sporcu, 3.840 km asfalt zeminde birincilik için kıyasıya rekabet etti.

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nın dördüncü ayağı olan MAPFRE Sigorta Tırmanma Yarışı, 8-9 Temmuz günlerinde Şile'de gerçekleştirildi. Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alan MAPFRE Sigorta'nın ana sponsorluğunda, Şile Belediyesi'nin katkılarıyla dört ayrı kategoride gerçekleşen yarışta çeşitli illerden 27 sporcu, 3.840 km'lik asfalt zemine sahip parkurda birincilik için mücadele etti.

Birinci kategori çıkışta kazanan 2014 Türkiye Tırmanma Kategori 1 Şampiyonu Engin Apaydın olurken, ikinciliği İzmir'den Kaan Kara, üçüncülüğü ise Ankara'dan Evren Altunlu aldı. İkinci kategori yarışlarda ise birinciliğe "NEO Motorspor" adına yarışan Ferhat Tanrıbilir adını yazdırırken, ikinci GP Garage My Team takımından Murat Soyçopur, üçüncü Çağlar Ünüvar oldu. Yine GP Garage My Team sporcusu Okan Tanrıverdi'nin birinciliğini elde ettiği üçüncü kategori yarışta, ikinciliği Erdal Etyemez aldı. Dördüncü çıkışın lideri ise yarışmaya bu yıl başlayan Cem Yalın olurken, Efe Albağlar ikinci, Alper Coşkun üçüncülüğü elde etti. Ayrıca yarışmada, "GP Garage My Team" takımlar birincisi olarak ödüllendirildi.

1980 yılından beri MAPFRE Sigorta sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonası yarışları 2017 sezonu yarışları ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Şile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title