Haberler

    Manu'da Van Persie Şoku

    Şampiyonlar Ligi bileti almak için kıyasıya bir rekabet içinde olan Manchester United, Hollandalı yıldızın sakatlığıyla sarsıldı.

    Şampiyonluk hayallerini artık çok uzaklara bırakan ve gerçekçi hedefi ligi ilk 4 içinde bitirmek olan Manchester United'da, Robin van Persie'den gelen haberi moraleri bozdu.

    Geçen hafta Swansea City ile oynanan maçta sakatlanan Van Persie, stattan koltuk değnekleri yardımıyla ayrılabilmişti.

    Sağ ayak bilek bağlarınd hasar meydana gelen 31 yaşındaki futbolcunun yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

    Teknik direktör Louis Van Gaal, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Çok ağır bir durumu yok ancak bilek sakatlıkları uzun süre alır. 1 ya da 2 haftadan bahsedemeyiz. Ne kadar süre aramızda olamayacağını bekleyip göreceğiz" dedi.

    Bu sezon eski günlerinden uzak bir performans sergileyen tecrübeli golcü, ligde 24 maçta forma giydi ve 10 go atıp 3 de asist yaptı.

    Premier Lig'deki Sunderland, Newcastle, Tottenham ve Liverpool maçlarında forma giyemeyecek olan Hollandalı yıldız, FA Cup çeyrek finalindeki Arsenal sınavında da takımdaki yerini alamayacak.

    2012 yazında 24 Milyon Pound karşılığında Arsenal'den Manchester United renklerine bağlanan Van Persie, Kırmızı Şeytanlar'daki ilk sezonunda 48 resmi maçta 30 kez fileleri havalandırmıştı.

    Hollandalı yıldız, geçen sezon ise 28 maçta 18 gol kaydetmişti.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Swansea City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title