Haberler

Mansur Yavaş: Son Ankette 2 Puan Önde Çıktık

Güncelleme:

30 Mart'ta yüzde 50'yi yakalayacağından emin olduğunu belirten Yavaş "Belediye'nin Anket A.Ş'nin yaptırdığı ankette 2 puan önde çıktım" dedi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, ODTÜ'lülerin tepki gösterdiği yol konusunda, Ak Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hatalı olduğunu söyledi.

İşte Vatan gazetesine konuşan Yavaş'ın açıklamalarından satırbaşları;

SEÇİM ANKETLERİ

Bazı anket firmalarının, Büyükşehir Belediyesi ile olan ticari ilişkisini tespit ettik, bunları yayınlayacağız. Belediye'nin Anket A.Ş'nin yaptırdığı ankette 2 puan önde çıktım. 30 Mart'ta yüzde 50'yi yakalayacağımızı düşünüyorum.

ODTÜ PROTESTOSU

Tartışmalar başlar başlamaz Belediye Başkanı'nın (Melih Gökçek) üslubu ortamı çok gerdi. Bu çocuklar bizim evlatlarımız. Belediye Başkanı'nın uzlaştırıcı olması lazım. Ben seçildiğim andan itibaren, her kesimle konuşacağız. Örneğin bu olayda "gelin, niye karşı çıkıyorsunuz" der, uzlaşmanın yollarını arardım.

BÜYÜKŞEHİR'İN BORCU

Rakamı bilmiyoruz, söylemiyor. Ziraat Bankası'ndan 250 milyon lira kredi almışlar en son. Şu an da Ziraat de kredi vermiyor. Neredeyse belediye iflas etmiş durumda. Önümüzdeki günlerde gayrimenkul satışı yapacaklar, 196 milyon liralık. Bunların üzerinde haciz var, bu yüzden değerlerinden düşük satılacak. Seçimden sonra bütün borçları çıkaracağız.

GÖKÇEK'İN MİTİNGLERİ

Melih Bey'in mitinglerine işçilerin hepsi katılmak zorunda. Genelge var. Belediye otobüs şoförlerinin kimliklerini alıp orada veriyorlar. Bu zulüm, başka bir şey değil. Ve bu yüzden EGO 6 milyon lira zarar ediyor...

MHP KÖKENLİ OLMASI

Bugüne kadar ters bir tavırla karşılaşmadım. MHP'lilerin de yüzde 90'ı olumlu. Tek tük "niye partiyi bıraktın, niye MHP'den aday olmadın" diyenler var, onlar da olacak o kadar.

EN FAZLA 2 DÖNEM

İnsanlar 20 yılda sadece projelerini değil hayallerini de tüketir. Melih Bey'in projelerine baktım, eski söylediklerini biraz farklılaştırarak, tekrardan başka bir şey yok. Belediye Başkanlığı 2 dönemden fazla olmamalı.

HER SEMTE TİYATRO

Devlet Tiyatrosu oyunları Ankara'da kapalı gişe oynanıyor. Her semte tiyatro salonu, kültür merkezi yapılması gerektiğine inanıyorum.

SUDA İNDİRİM

Siz ASKİ bütçesinden 1.5 katrilyonluk asfalt yapıyorsunuz. Yaparsanız zarar gösterirsiniz. Aralık 2013'te yayınlanan Sayıştay raporuna göre ASKİ'nin net bütçe geliri, 1 milyar 152 milyon. Gideri, 733 milyon, 400 milyon kar var. Nasıl inmez? Asfalt yapmazsanız, 400 milyon kar var. 250 indirseniz ne olacak? Asfaltı belediye bütçesinden yap."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Melih Gökçek Mansur Yavaş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (86)

YUSUF ÖZBEYozan_aydemir@hotmail.com:

ÇOK ESKİ BİR MHP LİYİM. ANKARA DA CHP Yİ DESTEKLİYORUM. VE AÇIK ARA KAZANACAĞINA DA İNANIYORUM... MANSUR YAVAŞ FARKI

127
20
yanıtYanıtla
canberkcagatay@hotmail.com:

merak etme mansur size kalmaz seçimi kazansa bile, dönüverir akp ye sizde avcunuzu yalarsınız ülkücüğüm

yanıt0
yanıt0
BOZKURT09yazgulu_09@mynet.com:

sen eski MHP liyim diyorsan eskisin demekki Mansur gibi. Hiç bir zaman da ÜLKÜCÜ olamamışsın CHP ye oy vermek istemekle

yanıt0
yanıt0
HAKİKATozan_aydemir@hotmail.com:

Mansur'un davasını sattığını söyleyenler ! Adam Chp adayı olduğu halde hala çıktığı programda yiğitçe 'Ben hala ülkücüyüm!' diyebiliyorsa bu dönekliğin değil adamlığın işaretidir.

103
15
yanıtYanıtla
mutlumutlu-werkzeug@web.de:

Sayin mansur yavas senin kazanacagina inaniyorum,lütven ayrim yapma herkese esit davran.fakir fukaraya öncelik ver .yolun acik olun.

101
14
yanıtYanıtla
ozziahsensizlik@windowslive.com:

3 ün 1 alırısnınız siz komediya bu chp:)

46
68
yanıtYanıtla
Hakan YılmazTutabilemez58@hotmail.com:

AÇ TAVUK RÜYASINDA KENDİSİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ..

21
76
yanıtYanıtla
cavit sevimcavit.sevim@mynet.com:

utanmazligin yüzsüzlügün belgesi olurmu ??olur,, tayyip ülkeyi soymustur,, satmistir, evinde bulunan ve bulunamayan milyar euro onun aldigi komisyonlar, be akil fukaralari,,bu para senin benim,,emekli dulun ,,bir gözünüzü acin, bir ülke fakirlesiyor,,ve basindaki zart olan tayyip veledleriyle birlikte zengin oluyorsa ,,hirsiz bellidir, evet o konusma orijinaldir, bunu herkes biliyor, ama nedense bu haramiyi korumaya calisiyorsunuz,konusmada gecen isimleri dinleme isini yapan montajliyan yapamaz, aile icinde öyle isimler geciyorki, siz akp yalakalari hic biriniz bilmezsiniz, montajmi degilmi anlamak cok kolay,,uluslarasi kurumlar var, size iki saatte bunu aciklarlar, neden basvurmuyor, tübitak Taki insanlar neden aciga alindi, akil tutulmasi var bu ülkeyi rezil ediyor ama bu kösede ,bu utanmazligi yasal saymaya calismak ülkeye ihanettir, yaziklar olsun

73
22
yanıtYanıtla
oguzhanonur__guney@hotmail.com.tr:

CHP Lİ MANSUR YAVAŞ MHP LİLER TARAFINDANDA SEVİLEN BİR ŞAHSİYET ARKADAŞLAR BİZ ADANA MERSİNDE MHP YE DESTEK VERİYORUZ SİZDE ANKARADA BİZE DESTEK VERİN.

78
16
yanıtYanıtla
KOMŞUNm_a_cnc@hotmail.com:

ya bırak angaralı sana verırde memleketın verecekmı beypazarı allah için n yaptın satmaktan başka ..partınıde sattınya neyse solda n ısın var senın mahsun :)

20
74
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title