Haberler

Mansur Yavaş: AKP Seçimi Çalmaya Çalışıyor

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Çankaya'da Melih Gökçek taraftarlarının olay çıkarıp bu 2 bin 800 sandığın iradesinin yansımaması için hazırlık yaptıkları anlaşılmaktadır.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, " Çankaya'da Melih Gökçek taraftarlarının olay çıkarıp bu 2 bin 800 sandığın iradesinin yansımaması için hazırlık yaptıkları anlaşılmaktadır. Seyranbağları'ndaki ilçe seçim kuruluna Osman Gökçek ve adamlarının baskın yaptı bilgisini aldık. AKP Seyranbağları'nda seçimi çalmaya çalışıyor" dedi.

Yavaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara seçimini Çankaya ve Yenimahalle'den gelen oylar belirleyecek. Çankaya'dan gelen veriler çok eksik, bu seçimi inşallah kazanacağız" derken şunları da kaydetti:

"Özellikle, Çankaya'dan gelen veriler bir bir sisteme giriliyor. Algı yönetimi ve geciktirme yoluyla seçim sonucuna etki edilmek isteniyor. Sabaha kadar seçim kurullarından ayrılmayacağız. Ankara'yı bu yönetim anlayışına teslim etmeyeceğiz. Çankaya'dan gelecek sonuçlar seçimin sonucuna önemli oranda tesir edecek. Bütün gece takip edeceğiz. Halen açılmayan 2 bin 800 sandık var. Fark 50 bine düştü. Tüm partililerin ve seçmenlerin dikkatli olması lazım. Çankaya'da Melih Gökçek taraftarlarının olay çıkarıp bu 2 bin 800 sandığın iradesinin yansımaması için hazırlık yaptıkları anlaşılmaktadır. Seyranbağları'ndaki ilçe seçim kuruluna Osman Gökçek ve adamlarının baskın yaptı bilgisini aldık. Bu seçimi biz kazanıyoruz. Bütün Ankaralıları oylarına sahip çıkmaya çağırıyorum. AKP Seyranbağları'nda seçimi çalmaya çalışıyor."

Kaynak: ANKA / Güncel

Mansur Yavaş Melih Gökçek Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title