Haberler

    Manisaspor Seri İstiyor

    PTT 1. Lig'de 10. hafta karşılaşmalarında Tavşanlı Linyitspor ile Manisaspor karşı karşıya geliyor.

    TKİ Tavşanlı Linyitspor, cumartesi günü sahasında Manisaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, ikili mücadele, kültür fizik, istasyon ve gol çalışması yapıldı.

    İdmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ümit Erol Tok, ligde her hafta daha iyi oynayan bir ekip olduklarını söyledi.

    Maçlarını, hem dışarıda hem de içeride kazanmak istediklerini belirten Tok, şöyle konuştu:

    ''Bu süreçte her geçen gün bütün maçlarımızı hem içeride hem dışarı da galip gelmek için oynayacağız. Bu hafta sahamızda Manisaspor ile oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Galip gelmemiz durumunda puanımızı 10'a yükselteceğiz. Ardından bir kupa maçımız var, ondan sonra ise deplasmanda Kahramanmaraşspor'la karşılaşacağız. Galibiyetleri çoğaltıp, ilk devre 20-25 puan toplayabilirsek, ligin ortalarında yer alarak daha rahat maçlara çıkabiliriz. Oyuncularımızdan kırmızı kart cezası bulunan Oladele Godwin Olorundare oynamayacak. Elbette bu bizim için büyük kayıp. Bunun yanında bazı oyuncularımızın da sakatlıkları mevcut. Her şeye rağmen sahaya kazanmak için çıkacağız.''

    Antrenmanın ardından, futbolculardan Hakan Çevik'in doğum gününü, arkadaşları kafasında yumurta kırarak kutladı.

    "ÖZDEŞ KAZANMAK İSTİYORUZ"

    Manisaspor'da teknik direktör Kemal Özdeş, "Takım oyunu, mücadeleyi ve kazanma arzusunu sahaya yansıtmak istiyoruz" dedi.

    Özdeş, Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada bu hafta karşılaşacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının zorluk derecesi yüksek bir müsabaka olduğunu, karşılaşmadan 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

    Takımda Hakan Turan dışında eksik olmadığını ifade eden Özdeş, "Bu haftada standart hale getirdiğimiz takım oyununu, mücadeleyi ve kazanma arzusunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunun sonucunda da Kütahya deplasmanından kazanıp gelmek istiyoruz. Her maç önemli. Oynadığınız her takımın Süper Lig, Play-Off ya da kümede kalma gibi hedefleri var. Bu nedenle maçları tek tek ele alıyoruz" dedi.

    Takımın yarın Kütahya'ya gideceği bildirildi.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title