Haberler

Manisaspor-Samsunspor Maç Notları

Geçen sezon deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çapraz bağları kopan İsmail Köse, yaklaşık 8 ay sonra ilk kez bir lig müsabakasında ilk 11'de sahaya çıktı.

Geçen sezon deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çapraz bağları kopan İsmail Köse, yaklaşık 8 ay sonra ilk kez bir lig müsabakasında ilk 11'de sahaya çıktı. Ağır sakatlık döneminin ardından Osmanlıspor deplasmanında son yarım saatte oyuna girip, Akhisar Belediyespor kupa maçında ilk 11'de görev yapan genç futbolcu, formasına kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadı.

Siyah beyazlı ekipte tedavisi devam eden Barbaros'un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Süleyman ve Canberk kadroda yer almadı. Teknik direktör Taner Taşkın, Osmanlıspor maçında 11'de görev yapan isimlerden Mustafa Sarp, Oğuzhan Kayar ve Subasic'i de kulübeye çekti. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen şu ana dek sadece ligde 1 gol atan Sırp futbolcu, ilk kez yedek soyundu.

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a iç sahada 4-2 yenilen kadroda iki değişiklik yaptı. Cezalı olan Ercan ve sakatlığı bulunan Taha Samsun'da kalırken, Altın, bu oyuncuların yerine Tuna ve Recep Niyaz'a forma verdi. Konuk takımın kadrosunda geçmişte Ege kulüplerinde top koşturan Murat Akyüz, Mustafa Sevgi, Musa Aydın, Soner Şahin, Zafer Özden, Burak Solakel, Tuna Üzücümcü ve Recep Niyaz yer aldı.

Manisaspor'un kupada Akhisar Belediyespor'la oynadığı maçta yaşanan seyirci patlamasının Samsunspor karşılaşmasına yansımasını bekleyen yöneticiler hayal kırıklığına uğradı. AK Parti ve MHP'nin ilçe kongrelerinin maç gününe rastlamasının seyirci sayısını olumsuz etkilediği bildirildi. Müsabakayı 500 kadar Manisasporlu taraftar ile 20 Samsunlu futbolsever izledi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İsmail Köse Manisaspor Samsunspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title