Haberler

Manisaspor'dan Kötü Prova

Ptt 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Manisaspor, Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 2'nci Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

Ptt 1'inci Ligi'nin yeni takımlarından Manisaspor, Davraz kampında oynadığı ilk hazırlık maçında 2'nci Lig ekiplerinden Etimesgut Belediyespor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadı.

2 AYRI KADRO

Davraz Sirene Otel'in sahasında yapılan karşılaşmada siyah beyazlı ekip Yağızcan (Dk. 46 İsmail), Kağan (Dk. 46 Göksu), Erman (Dk. 46 Dimov), Ümit (Dk. 46 Nuri), Mert (Dk. 46 Berk), Hakan (Dk. 46 Metin), Gutierez (Dk. 46 Savaş), Alper (Dk. 46 Berkay), Mtshali (Dk. 46 Uğur), Julio (Dk. 46 Mertan) (Dk. 76 Bakaki) ve Gökdeniz'den (Dk. 40 Bahattin) kurulu kadrosuyla mücadele ederken tek gol, 6'ncı dakikada Etimesgut Belediyesporlu Koray'dan geldi.

"FUTBOL ÖNEMLİYDİ"

Karşılaşmanın ilk yarısında genç ve denenmeye gelen futbolcularla mücadele ettiklerini, 2'nci yarıda asıl kadronun görev yaptığını dile getiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, sonuçtan öte sergilenen futbolun önemli olduğunu söyledi. Mehmet Altıparmak, maçı değerlendirirken şöyle konuştu:

"İSTEK VE ARZU MEMNUN ETTİ"

"İlk devre düşündüklerimizi sahaya yansıtma konusunda çok başarılı olduğumuz söylenemez. Ancak 2'nci yarının büyük bölümünde oyun üstünlüğü bizdeydi. Neredeyse hiç taktik çalışması yapmadan bu müsabakayı oynadık. Her şeye rağmen futbolcuların mücadelye gücü, istek ve arzuları bizi memnun etti."

2 ARJANTİNLİ DENENİYOR

Manisaspor, hazırlık maçını oynadığı Keçiören Belediyespor'la karşısında 2 Arjantinli futbolcu denedi. Teknik direktör Altıparmak, River Plate B Takımı'dan kanat oyuncusu Julio Zuniga ve Newells old Boys U19 Takımı'ndan orta saha oyuncusu Elias Gutierrez'e Başkent temsilcisi karşısında ilk 45 dakika görev verdi. Yöneticiler, Arjantinli oyuncular hnakkındaki ilk izlenimin olumlu olduğunu, ancak karar verebilmek için bir süre daha izleyeceklerini söyledi.

GÖKDENİZ KONTROL EDİLECEK

Bu arada müsabakanın 40'ıncı dakikada kasığından sakatlanarak yerini Bahattin'e bırakan Gökdeniz'in durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı açıklandı.

YENİ KAPTAN NURİ

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz kampında sürdüren Manisaspor'da takım kaptanlığı görevi Nuri Terliksiz'e verildi. Yönetim ve teknik heyetin yaptığı ortak değerlendirme sonucu yeni transferlerden Berkay Samancı ise ikinci kaptan oldu.

BATUHAN'DA GELDİ

Kaleci Bayram Olgun'un ayrılmasından sonra Denizlispor'dan İsmail Şahmalı'yı transfer eden siyah beyazlılar, U21 Takımı'nın genç file bekçisi Batuhan Sayan'ı da Davraz'a getirterek kamp kadrosuna dahil etti. Yönetimin kaleye tecrübeli bir isim daha almak için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altıparmak Manisaspor Etimesgut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title