Haberler

    Manisaspor'da İki Kadro Dışı

    PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan'ın kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

    Tarık Almış Spor Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar, ligde 4. haftanın ardından Kenan Aslanoğlu ve Ümit Yasin Arslan'ın kadro dışı bırakıldığını, sezon öncesinde mevcut imkanlar dahilinde alınabilecek en iyi oyuncuları almaya çalıştıklarını kaydetti.

    Kulübün Makukula'nın parasını ödeme gibi ekonomik sorunlarla uğraşıldığını kaydeden Karapınar, şöyle konuştu:

    "İlk 2 hafta gol pozisyonuna giremiyorduk, şimdi gol atan takım olduk. Takımda çok eksiklerimiz vardı, hala bazı futbolcuların sakatlıkları devam ediyor. Eksiklerimizi yavaş yavaş atlatıyoruz. Gidişatın düzeleceğine inanıyorum. Manisalıların Manisaspor'dan beklentileri biliyorum, koşan, mücadele eden, korkmayan, cesur bir takım olmak istiyoruz, bunun için elimizden geleni yapacağız. Antalyaspor ligin eni iyi takımlarından birisi, galip gelmeyi istiyoruz. İvmemiz yavaş yavaş yükselişe çıkıyor.''

    Takımda İsmail Köse, Barbaros Bahadır Barut, Kudret Kanoğlu ve Dimitrov'un rahatsızlıklarının olduğunu kaydeden Karapınar, Süleyman Çelikyurt'un takımdan ayrı çalışmalarına başladığını söyledi.

    Karapınar, Antalyaspor maçına en iyi 11'le çıkacaklarını belirterek, "Bazı genç oyuncuların bu fırsatları iyi şekilde değerlendirerek formayı alıp götürmesi lazım. Takımdaki genç oyuncuların hepsine forma şansı veriyorum" dedi.

    Takımdaki genç futbolcuların yabancı oyunculardan öğreneceği çok şey bulunduğunu ifade eden Karapınar, tüm oyunculara sahip çıkılması gerektiğini, alternatif bir kadrolarının olmadığını sözlerine ekledi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ümit Yasin Arslan Kenan Aslanoğlu Manisaspor Karapınar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title