Haberler

Manisalılar Derneği Hizmet Binası Açılışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Manisa'da işsizlik yüzde 5,1. Hedefimiz diğer milletvekilleriyle beraber bunu yüzde 3'e indirmek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Manisa'da işsizlik yüzde 5,1. Hedefimiz diğer milletvekilleriyle beraber bunu yüzde 3'e indirmek. Yüzde 3 sadece dünyada İsviçre'de var. Manisa'yı Türkiye'nin İsviçre'si yapacağız." dedi.

Özdağ, Şişli'de Manisalılar Derneği hizmet binasının açılış töreninde, Manisa'nın sürekli gelişmekte olan bir şehir olduğunu söyledi.

Manisa'nın göç aldığını ve şehre gelen kişilerin Manisalı olduğunu ifade eden Özdağ, Manisa'daki yatırımlara ilişkin şu bilgileri verdi:

"İstanbul-Manisa arasındaki otoban 2018 yılında tamamlanacak. '2018 yılında 4 saatte Manisa'dan İstanbul'a ulaşacaksınız. Bu yol sayesinde ürettiğimiz her şeyi rahat bir şekilde dünyaya ulaştıracağız. 2017 yılında da Manisa-İzmir arası 15 dakikaya inecek. Manisa'da işsizlik yüzde 5,1. Hedefimiz diğer milletvekilleriyle beraber bunu yüzde 3'e indirmek. Yüzde 3 sadece dünyada İsviçre'de var. Manisa'yı Türkiye'nin İsviçre'si yapacağız."

Manisa Milletvekili Recai Berber ise İstanbul'da yaşayan Manisalıların bir mekanının olmadığını, yeni seçilen dernek başkanının sözünü tutması sonucu dernek binasına kavuştuklarını kaydetti.

Dernek Başkanı Hüseyin Fehmi Yersel de dernek binasının açılışından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Şubat ayında göreve geldiklerini hatırlatan Yersel, "Acil yapılaması gereken konuları yönetim kuruluyla tartıştık. Manisalıların bir araya geleceği bir dernek binası eksikti. İlk iş olarak da dernek binamızı oluşturmak noktasında çalışmaya başladık. Kısa süre içerisinde de bu çalışmadan verim aldık ve dernek binamızı aldık, derneğimizi kurduk. Bu dernek binamız hepimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dernek binasını açıldı.

Özdağ, Berber ve protokol üyeleri, açılışa gelenlere Keşkek dağıttı.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Özdağ İstanbul İsviçre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title