Haberler

Manisa Valisi Hakkında İnceleme Başlatıldı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş hakkında başörtülü kadınların kelepçelenmesinden sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle inceleme başlattı.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş hakkında 'inceleme ve gerekiyorsa soruşturma yapmak üzere' mülkiye müfettişi görevlendirdiğini bildirdi.

VALİNİN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Türbanlı kadınların kelepçelenerek gözaltına alınmasıyla başlayan tartışmada Manisa Valiliği'nin yaptığı, "Suçluluğu sabit olmayan hiç kimsenin hele de toplumda çok olumlu bir imajla algılanan başörtülü bayanların, böyle bir işleme tabi tutulmaları her kademede üzüntüyle karşılanmıştır" açıklaması tepki çekmişti.

DAVUTOĞLU DA ELEŞTİRMİŞTİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu da Manisa Valisi'nin sözleri hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Buradan özellikle zikrediyorum; bu maksadını aşan bir ifadedir. Maksadın ne olduğunu tartışmak da istemem. Kesinlikle 78 milyonun her biri bizim için 'olumlu imaja' sahiptir ve her hukuki soruşturmada hakları, hukukları, en önemlisi de izzetleri ve onurları da devletimizin teminatı altındadır."

VALİ ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Vali Erdoğan Bektaş, yaşananlardan ötürü özür dileyip, "Özensiz bir dil kullanılmasından dolayı, başta kadınlarımız olmak üzere, tüm vatandaşlarımızdan özür diliyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selami Altınok Erdoğan Bektaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500

Yorumlar (138)

Hasan:

Valiyi destekliyorum doğrudur başörtülülerin olumlu bir imajı var toplumda. Bunun neresi soruşturmalık? Burada açıklara hakaret yok ki?

6
21
yanıtYanıtla
H.evren:

Olumlu imaj derken biraz daha açsana topluma farklı olarak ne faydalari var?

yanıt3
yanıt0
tcMobil-ANDROID:

vali doğru demiş

6
18
yanıtYanıtla
...TAŞOVA...:

DİKKAT EDİN..CHP ve HDP BÖLÜCÜLERE, HAİNLERE,DHKP-C YE VE PKK YA TERORİST DEMİYORLAR....CHP VE HDP Yİ DESTEKLİYENLER , BU ŞEHİTLERİN VEBALİNİ NASIL ÖDEYECEKSİNİZ....CHP HAİN HDP Yİ DESTEKLİYOR.... HAİN HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR VE ŞEHİTLER GELİYOR... YÜCE YARADAN BUNUN HESABİNİ SİZDEN SORACAK İNŞALLAH.....

9
15
yanıtYanıtla
ak trol evlere servis ):

ulan buna akp iyi maaş veriyor :)) adam işine sadık 7/24 işinin başında :)

yanıt6
yanıt0
MURAT:

SAYIN BAŞKANIMIZ AHMET DAVUYOĞLU, BU VALİYİ GÖREVDEN ALIN HER VATANDAŞ EŞİT HAKLARA SAHİPTİR. BAŞ ÖRTÜSÜ SUÇSUZLUĞUN SİMGESİ OLAMAZ

22
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

akli sira hukumete yalakalik yapacak :)

23
1
yanıtYanıtla
türk:

BU ADAMI DOLGUN MAAŞLA MERKEZE ALACAKLAR. VAR MI İDDAYA GİREN.

17
5
yanıtYanıtla
can:

Üniversitesi telerde açık bayanlar saçlarından sürükleyerek plastik kelepçe takilarak yerlerde tekme tokat götürüken senin Vicdanın nerdeydi onlar şeytanmıydi başları açıkdiye hani eşitlik nerde sizin adaletinizde sizin gibi iki yüzlü size oy veren baş açıklar izlesinde utansın oyunu size verdiği için.

18
4
yanıtYanıtla
maarif:

Mesele ''başörtü '' değil. İktidarın ikiyüzlülüğü. . . Yoksa yandaş olsun da örtülü- örtüsüz, makaracı, manken farketmiyor Geriye kalanı : Parya. . .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title