Haberler

Manisa Polisten Okul Önlerinde Denetim

Polisten okul önlerinde denetimMANİSA'da polis, okul önlerinde denetim ve şüpheli kişiler üzerinde arama ve kimlik kontrolü yaptı.

Polisten okul önlerinde denetim

MANİSA'da polis, okul önlerinde denetim ve şüpheli kişiler üzerinde arama ve kimlik kontrolü yaptı. Ayrıca ekipler, öğrencilere ve velilere güvenli internet kullanımı, hırsızlıklar ve çeşitli suçlar hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte, okul önlerinde denetimlere başlayan Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehzadeler İlçesi Ali Rıza Çevik Ortaokulu'nda yapılan uygulamaya Manisa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube, Toplum Destekli Polislik Şubesi ile Önleyici Hizmetler Şubesi ekipleri katıldı. Okul bahçesinde stant açan polis, öğrencilere ve velilere güvenli internet kullanımı, hırsızlıklar ve çeşitli suçlar hakkında bilgilendirici broşür dağıtıp, hırsızlık ve çeşitli suçlar konusunda duyarlı olmaları noktasında uyardı.

Öğrenciler, kendilerine balonda dağıtan polislere, öperek teşekkür etmesi, ortaya renkli görüntüler çıkardı. Polis ekipleri, okul çevrelerinde şüpheli gördükleri kişiler üzerinde arama ve kimlik kontrolü de yaptı. Veliler, polisin bu uygulamasından memnun olduklarını belirtti.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Metin Esen, okul önlerindeki denetimlerinin eğitim- öğretim yılı boyunca aralıksız devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title