Haberler

Manisa Motosiklet Tamir Servisinden 3 Bin TL ve 8 Çeyrek Altın Çalındı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bulunan sanayi sitesindeki bir motosiklet tamir servisinden, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, içinde yaklaşık 3 bin TL ve 8 çeyrek altın bulunan kasa çalındı.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde bulunan sanayi sitesindeki bir motosiklet tamir servisinden, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, içinde yaklaşık 3 bin TL ve 8 çeyrek altın bulunan kasa çalındı.Sitede güvenlik kamerası sisteminin çalışmadığını belirten işyeri sahibi sitem ederken, hırsızlığı kimin gerçekleştirdiğinin bulunmasını istedi. Turgutlu Fatih Sanayi Sitesi 117 Sokak 56 numaradaki işyerine sabah saatlerinde gelen 40 yaşındaki Sabri Öztimur, camı kırılan kapının ardına kadar açık olduğunu gördü. İçeri giren Öztimur, yazıhane bölümünde duran ve içinde yaklaşık 3 bin TL ile 8 çeyrek altının bulunan çelik kasanın yerinde olmadığını fark etti. İşyeri sahibi Öztimur, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, işyerinde inceleme yaparak kanıt aradı. Hırsızlığı kimin yaptığının araştırıldığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASI SİTEMİ

İşyeri sahibi Sabri Öztimur, şunları anlattı: "Sabah işyerine geldim. Açık olan kapının camının kırık olduğunu gördüm. Yazıhane bölümünde bir kişinin taşıyamayacağı kasanın yerinde olmadığı fark ettim. İçinde yaklaşık 3 bin lira ile sekiz çeyrek altın vardı. Hırsızlar dış kapı camını kırdıktan sonra kilidi de kırmışlar, içeri öyle girmişler. Üzüldüğüm nokta; 980 dükkanın bulunduğu ve özel güvenlik elemanların görev yaptığı sitede güvenlik kameraların bir yıldır çalışmadığını öğrendim. Yazıktır, günahtır. Bizler düzenli aidat ödüyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

yörükoğlu salihli:

sabri çok üzüldüm kardeşim geçmişolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title