Haberler

Manisa Motosiklet Elektrik Direğe Çarptı 1 Ölü 1 Ağır Yaralı

Motosiklet elektrik direğe çarptı: 1 ölü 1 ağır yaralıManisa'nın Kula İlçesi'nde, elektrik direğine çarpan motosikletten yola savrulan kasksız iki kişiden 20 yaşındaki Ogün Toköz öldü, arkadaşı ise yaralandı.

Motosiklet elektrik direğe çarptı: 1 ölü 1 ağır yaralı

Manisa'nın Kula İlçesi'nde, elektrik direğine çarpan motosikletten yola savrulan kasksız iki kişiden 20 yaşındaki Ogün Toköz öldü, arkadaşı ise yaralandı.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında, Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. 20 yaşındaki Ogün Toköz, yönetimindeki 45 RA 6714 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Caddedeki elektrik direğine çarpan motosikletten yola düşen her ikisi de kasksız olan Ogün Toköz ile arkasında oturan arkadaşı Bekircan Çelik, kanlar içinde yerde kaldı. Yaralıları görenler kazayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, sürücü Toköz'ün kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yaralı Bekircan Çelik ise ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Toköz'ün cesedi ise kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kula 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title