Haberler

Manisa-Güncel Görüntü-2) Minik Irmak'ın Ardından Bir Vahşet Daha...cinayete Kurban Giden Irmak...

(MANİSA-GÜNCEL GÖRÜNTÜ-2) Minik Irmak'ın ardından bir vahşet daha...Cinayete kurban giden Irmak Kupal'ın babası, karısını ve kızını öldürdü MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 14 Ekim tarihinde hurdacı Himmet Aktürk tarafından cinsel istismara maruz kaldıktan sonra boğularak öldürülen...

(MANİSA-GÜNCEL GÖRÜNTÜ-2) Minik Irmak'ın ardından bir vahşet daha...Cinayete kurban giden Irmak Kupal'ın babası, karısını ve kızını öldürdü MANİSA (İHA) - Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 14 Ekim tarihinde hurdacı Himmet Aktürk tarafından cinsel istismara maruz kaldıktan sonra boğularak öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası Bilal Kupal, eşi Suriye ve diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Olay, bugün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Fatih Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre ikamet ettiği evde cinnet getiren Bilal Kupal,eline aldığı bıçakla önce eşi Suriye Kupal'ı (27) ardından 10 yaşındaki kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra bıçakla kendisini de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar girişiminde bulunan Bilal Kupal, komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralı olarak Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Alaşehir Suriye Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title