Haberler

Eski Nişanlı Kurbanı Kız ve Babası Toprağa Verildi

Güncelleme:

Manisa'da eski nişanlısı tarafından öldürülen Özlem Yener ve babası gözyaşları arasında toprağa verilirken, düğün için hazırlanan banknotlar tabutun üzerine saçıldı.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde eski nişanlısı Özgür Çoban (25) tarafından geçen cuma günü pompalı tüfekle öldürülen Özlem Yener (21) ile babası Şaban Yener (53) gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazede, 24 Nisan'da yapılması planlanan düğünde bahşiş olarak verilmek üzere bozdurulan 5'er liralık banknotlar tabutların üzerine saçıldı.

NİŞANIN BOZULMASINI KABULLENEMEDİ

Soma'daki özel bir maden ocağında çalışan Özgür Çoban, geçen 24 Şubat'ta gönlünü kaptırdığı Özlem Yener ile nişanlandı. İkili, önümüzdeki 24 Nisan için evlilik hazırlığı yaparken, geçen perşembe günü nişan, tarafların anlaşamaması üzerine bozuldu. Nişanın bozulmasını kabullenemediği ileri sürülen Çoban, Soma'dan kiraladığı otomobille, Kırkağaç'ta olduklarını öğrendiği, ayrıldığı nişanlısı ve ailesinin yanına gitmek üzere geçen cuma günü saat 20.30 sıralarında yola çıktı. Soma ile Kırkağaç ilçeleri sınırındaki Kırkağaç Boğazı Mevkii'ne ulaşan Çoban, ayrıldığı nişanlısı ve ailesinin içinde olduğu otomobilin karşıdan geldiğini fark edip, peşlerine takıldı.

BABA VE KIZINI ÖLDÜRDÜ

Bir süre sonra önlerine geçip yolu kesen Çoban, pompalı tüfeğini de yanına alıp otomobilden indi. Yener Ailesi'nin içinde bulunduğu otomobile giden Çoban, iddiaya göre Ege Linyit İşletmeleri'nden (ELİ) emekli Şaban Yener ile kızı Özlem Yener'i otomobilden indirdi. Anne Şennur Yener'e ise otomobilde kalmasını söyledi. Yol kenarına götürdüğü baba-kızı öldüren Çoban, ardından başına dayadığı aynı tüfekle intihar etti.

"İSTERSENİZ ARANIZI DÜZELTİRİZ"

35 yıllık eşi ve tek evladı gözünün önünde öldürülen Şennur Yener ise olay anında bayıldı. Kendine geldikten sonra jandarmanın ifadesine başvurduğu anne Yener'in, önlerini kesen Özgür Çoban'a eşinin "Sakin ol. İsterseniz aranızı düzeltiriz" dediğini belirtip, "Ancak buna rağmen Özgür, 'Gururum kırıldı bir kere' deyip, tüfeğini ateşleyip cinayetleri işleyip, intihar etti" dediği öğrenildi. Ölenlerin cesetleri morga kaldırıldı. Özgür Çoban'ın cenazesi önceki gün defnedildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

İşlemlerin tamamlanmasının ardından Özlem Yener ile babası Şener Yener'in cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Dün Hürriyet Mahallesi Ağar Sokak üzerindeki evinin önüne getirilen cenazeler için helallik alındı. Ardından baba ve kızın cenazesi, ilçe merkezindeki Hicret Camii'ne götürüldü. Gözü yaşlı Anne Şennur Yener yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazına, yakınları ve sevenleri katıldı. Namazın ardından Özlem Yener ile babası Şaban Yener Soma Güney Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırkağaç Soma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

asmobilWeb@haberler.com:

Büyük acı Allah dusmanima yaşatmasın

27
0
yanıtYanıtla
GgMobil-IOS:

Yazık etmişler çocuğa bu kadar basit olmamalı ALLAH af etsın Gerçek delikanlı

1
23
yanıtYanıtla
haha:

AKLIM ALMIYOR NİŞANLILIK DEMEK İKİ İNSANIN BİRBİRİNİ TANIMASI BAKTIN OLMUYR YOL YAKINKEN DÖNMEK EN İYİSİ ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM DEGİL YAZIK .

23
1
yanıtYanıtla
HaydaaMobil-IOS:

Acaba paraları almışlar mıdır

0
23
yanıtYanıtla
mihribanmobilWeb@haberler.com:

Bende adanalı biriyle sozlendım 8 sene evvel tehtıt ediyordu normal konuşamıyordu ayrıldım bela oldu gece zilimize basıyordu sokakta bagırıyordu bizi re zil ediyordu babamın polis arkadaşı vardı anlastılar çocuğu ifadeye goturdu 5 saat salmadı bizde evi tasımıştık apar topar çok zor rabbim bu korkuyu kimseye vermesin

16
2
yanıtYanıtla
nurrrrmobilWeb@haberler.com:

Vay adiii bu nedir arkadaş bıktık artık bu haberlerdennnn

12
4
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

yazık günah ya nasıl sapkınlık bu!şizofren! yazık günah ne geçti eline şimdi!!!

12
1
yanıtYanıtla
Mert:

Kime ne diyeceksin burda her iki tarafa yazik olmus

8
3
yanıtYanıtla
yanlis msjmobilWeb@haberler.com:

milketi islamdan uzak yetiştirdiler..şimdi öbur dunyada gösterirler ona gururu...çok zayıf insanlar yetişti türkiyede psiko manyak çoğaldi...spor yapmiyorlar namaz kilmiyorlar hem bedenen hem ruhen zayiflar....türk milleti kendinize gelin sokakta gezerken utaniyorum bu bizimmilletmi diye...omuz yok kol yok kambur eyik büyük göbekli yağli kassız....

4
6
yanıtYanıtla
gamze TuranMobil-ANDROID:

evlilik dışı çocuk doğuruyor bide marifet gibi sosyal medyada paylaşıyor

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title