Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Anne ve babalarından sonra çocukların bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişimine ışık tutan kişilerin öğretmenler olduklarını belirten Vali Güvençer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır' diyerek öğretmenlerimizin üstlendikleri görevin önemini vurgulamıştır. Bu duygularla, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyor, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, emekli öğretmenlerimizin de sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir emeklilik geçirmelerini diliyorum."

Damızlık düve dağıtımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 'Genç Çiftçi Projesi' kapsamında hayvancılık alanında hibe almaya hak kazanan Manisalı genç çiftçilere hayvanların dağıtımına başlandı.

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Metin Öztürk, Manisa'da 2016 yılında genç çiftçi projesine 5 bin 224 adet müracaat gerçekleştiğini belirterek, onaylanan 227 projeden 135 adedinin büyükbaş hayvan, 35 adedinin küçükbaş hayvan, 57 adedinin ise bitkisel üretime yönelik projeleri kapsadığını söyledi.

Öztürk, "Toplamda ilimizde 135 genç çiftçimize 810 düve dağıtımı gerçekleştirilecektir. Küçükbaş hayvan projesi içerisinde yer alan 3 adet kıl keçisi projesi kapsamında ise her bir proje sahibine 38 adet kıl keçisi ile 2 adet teke teslimatı yapılmıştır. Bitkisel üretim projelerinde de tesisi tamamlayan 57 adet genç çiftçimize ödemeleri yapılmış ve tesisler aktif hale gelmiştir." dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinden kadınlara sağlık semineri

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği 'Kadın Sağlığı Semineri' Gölmarmara'da devam etti.

Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde ebe Gülşah Filiz, kadınlara, kadın hastalıklarının yanı sıra üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konularda bilgiler verdi.

Filiz, daha fazla kadına ulaşmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Mustafa Kemal Atatürk Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title