Haberler

Manisa'da Kiraz Pazarı'nın Temeli Atıldı

Manisa'da Şehzadeler Belediyesince yapılacak olan Kiraz Pazarı'nın temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Manisa'da Şehzadeler Belediyesince yapılacak olan Kiraz Pazarı'nın temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Sancaklıbozköy'de 60 dükkanın yer alacağı pazarın temel atma törenine AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Recai Berber, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, kurulacak pazarın büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, "Rabbim Kiraz Pazarını tüm üreticilerimize ve yöremize hayırlı uğurlu eylesin. Pazarımızda sadece alım satım olmayacak. Daha önce çok zor şartlarda yapılan işlenme bundan sonra daha güzel şekilde yapılacak. Bu sayede yüzlerce insanımız kiraz sezonunda burada çalışma imkanı bulacak." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, pazarın 4 milyon 384 bin liraya mal olduğunu söyleyerek, pazarın açılışını nisan ayında gerçekleştireceklerini kaydetti.

Pazar hakkında bilgiler veren Çelik, pazar alanında 60 dükkanın yer alacağını ve projenin ikinci etabında soğuk hava deposunun yapılacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Kiraz Pazarı'nın temeli atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Faruk Çelik Recai Berber AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title