Haberler

Manisa'da Göçük - Toprak Altında Kalan 1 İşçi, Yaralı Olarak Kurtarıldı

Manisa'da göçük- Demirci'de kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi yaralı olarak kurtarıldı Demirci'de Hisar kaplıcaları mevkinde kanalizasyon kazısı yapan işçi, toprak kayması sonucu göğüs hizasına kadar toprak altında kalarak yaralandı.

Manisa'da göçük- Demirci'de kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi yaralı olarak kurtarıldı Demirci'de Hisar kaplıcaları mevkinde kanalizasyon kazısı yapan işçi, toprak kayması sonucu göğüs hizasına kadar toprak altında kalarak yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hisar Kaplıcaları mevkinde kanalizasyon kazısında çlışan işçi Hayrettin Ersöz (26), yaklaşık 6 metrelik çukurda çalıştığı sırada göçük meydana geldi. Göçüğü farkederek bulunduğu yerden çıkmaya çalışan Ersöz göğüs hizasına kadar kayan toprağın altında kaldı. İşçinin arkadaşlarını haber verdiği itfaiye ve 112 ekipleri UMKE ekipleri, yaralı işçiyi bulunduğu yerden çıkararak Demirci Devlet Hastanesine kaldırdı. İşçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. -Manisa'da göçük -Toprak altında kalan 1 işçi, yaralı olarak kurtarıldı

Kaynak: AA / Güncel

Demirci Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title