Haberler

Manisa - CHP Turgutlu'da Yönetim Kavgası

CHP Turgutlu'da yönetim kavgası Tekmelerin havada uçuştuğu kavga böyle görüntülendi MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde CHP İlçe Başkanlığı görevinden 3 gün önce alındığı ileri sürülen Erk Kayabaş'ın, partisini il yönetiminden görevinin devam ettiğine dair elinde yazı olduğunu, bunun ilçe teşkilatına fakslandığını belirterek düzenlediği basın toplantısında sandalyeler havada uçuştu.

CHP Turgutlu'da yönetim kavgası

Tekmelerin havada uçuştuğu kavga böyle görüntülendi

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde CHP İlçe Başkanlığı görevinden 3 gün önce alındığı ileri sürülen Erk Kayabaş'ın, partisini il yönetiminden görevinin devam ettiğine dair elinde yazı olduğunu, bunun ilçe teşkilatına fakslandığını belirterek düzenlediği basın toplantısında sandalyeler havada uçuştu. Yazının kendilerine ulaşmadığını ileri süren partililerle yaşanan gerginliğin daha da büyümesini, araya giren polis önledi.

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanı Erk Kayabaş, geçen 10 Eylül'de, toplantılara katılmadığı gerekçesiyle ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından görevden alındı, yerine Selahattin Yönak atandı. Kayabaş, halen kendisinin ilçe başkanlığı görevinin devam ettiğine dair partisinin Manisa İl Başkanlığı'ndan yazı aldığını, aynı yazının İlçe Teşkilatı'na da fakslandığını ileri sürerek, bugün bir basın açıklaması yaptı. Partisinin ilçe teşkilatındaki basın açıklamasında, gergin anlar yaşandı. Yazının kendilerine ulaşmadığını ileri süren ilçe yönetimi, Kayabaş'a tepki gösterdi. Bunun üzerine gerginlik daha da büyüdü. Partililer birbirlerine sandalyelerle saldırdı. 10 dakika süren kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan oldu. Olayların daha da büyümesini, polisler ve araya giren bazı partililer önledi.

Olayların ardından bir açıklama yapan Erk Kayabaş, "Birlik beraberlik içerisinde olmak isteyen insanlarız. Bizim yaptığımız bir yanlış varsa görevden alınabiliriz, hukuka saygılıyız. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde olacakları hep birlikte izleyeceğiz" dedi.

CHP Manisa eski Milletvekili Hasan Ören ise "Bu yönetim resmi yazı olmadan kime, neyi teslim edecek? Bu partinin aylık 20 bin lirası var, karar defterleri var. Bunlar kime teslim edilecek. Bu işin arkasında Manisa Milletvekili Özgür Özel var. Gelsin şimdi arkadaşlara bu durumu anlatsın. Eğer bu partide aldığımız 28 bin oyumuz düşerse bu insanlar değil Özgür Özel ve onun kullandığı kişiler suçludur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özgür Özel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title