Haberler

Mancini, Yeni Takımla Anlaşması Durumunda Semih Kaya'yı İsteyecek

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mancini, takımdaki beğendiği isimlerden Semih Kaya'yı, herhangi takımın başına geçmesi halinde transfer etmeyi planlıyor.

Roberto Mancini, Türkiye'den ayrıldı ama eski futbolcuları ile teması hiç kaybetmedi. İtalyan teknik adamın sürekli takip ettiği isimse daha Inter'i çalıştırırken göz koyduğu Semih Kaya...

MANCINI'DEN SEMİH'E: YABANCI DİL ÖĞREN

18-19 yaşındayken Inter'e aldırmak istediği Semih'le Galatasaray'da beraber çalışan ve genç oyuncunun yeteneklerine hayran kalan Mancini'nin haftada en az bir kez Semih'i aradığı ve kendisine tavsiyelerde bulunduğu öğrenildi. Mancini'nin özellikle yabancı dil öğrenmesi konusunda sürekli olarak tavsiyede bulunduğu bildirildi. İngilizce eğitimi konusunda oldukça ilerleyen Semih'in artı olarak İtalyanca'ya da başladığı ve dil konusunda oldukça ilerlediği öğrenildi.

GÖREVE GELİRSE YANINA ALACAK

Roberto Mancini'nin, yeni bir takımla anlaşması durumunda Semih Kaya'yı her ne pahasına olursa olsun takımında görmek istediği de yine iddialar arasında. Bilindiği üzere Semih Kaya'da her röportajında Avrupa'da forma giyme hayalinin olduğunu saklamıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Galatasaray Semih Kaya Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

erhan:

iyiolur

3
2
yanıtYanıtla
Galatasaylı:

Nasıl iyi olur Semih ne kadar iyi oynuyor gitmesini istemem açıkcası

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title