Haberler

Mancini: Ceyhun Gülselam'ın Sözleşmesini Uzatın

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, son 3 maçta 90 dakika forma verdiği Ceyhun Gülselam'ın sözleşmesinin uzatılmasını istiyor.

Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ceyhun Gülselam ile mukavale uzatılmasını istedi.

YÖNETİME ÇAĞRIDA BULUNDU

Ceyhun'un görev verilen her bölgede büyük bir özveriyle oynayabildiğine ve başarılı olduğuna dikkat çeken İtalyan hocanın, "Onun gibi bir oyuncu her takıma lazım. Sözleşmesini bir an önce uzatırsak iyi olur" diyerek yönetime çağrıda bulunduğu öğrenildi.

CEYHUN'LA 3 YIL DAHA

Teklifler alan genç oyuncunun, G.Saray'la sözleşme yenilemek istediği için bu önerileri geri çevirdiği ve imzalamaya hazır olduğu bildirildi. Yönetimin, genç oyuncuyla 3 yıl daha nikah tazelemesi bekleniyor.

FORMA GİYDİĞİ MAÇLAR

Ceyhun, Galatasaray-Antalya'da 2, Galatasaray- Elazığ'da 67, Galatasaray-Gaziantep'te 12, Elazığ,Bursa ve Eskişehir maçlarında ise 90'ar dakika forma giydi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ceyhun Gülselam Roberto Mancini Galatasaray Elazığ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title