Haberler

    Manchester United Penaltılarda Kazandı

    Güncelleme:

    Zorlu bir hazırlık dönemi geçiren Manchester United, Inter karşısında iyi ter döktü ve karşılaşmayı penaltılarda kazandı.

    Louis Van Gaal'ın belki de takımının başında çıktığı en zor sınav Inter maçı oldu. Tecrübeli teknik adamın öğrencileri, İtalyan devini penaltılarda devirmeyi başardı.

    Sezon öncesi hazırlıklarını yavaş yavaş bitirmeye hazırlanan Kırmızı Şeytanlar, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Inter ile karşılaştı. Turnuvada 5'te 5 yapan ManU, cumartesi günü Real Madrid ile karşılaşacak ve bu maçı da kazanırsa final biletini cebine atacak.

    Penaltılarda Real Madrid'i deviren Inter, Kırmızı Şeytanlar'a karşı sadece bir değişiklikle maça başladı. İlk 45 dakikada iki takım da atak futbolu oynadı. Inter'in kalesinde yaşanan büyük bir karambolde Handanovic kalesinde devleşti ve üst üste kurtarışlar yaptı. Manchester United ise ilk yarıda üstün oynayan taraf olmasına rağmen gol bulamadı.

    GOL DIŞINDA HER ŞEY VAR

    İkinci devrede de iki takım da gol bulamadı, ancak Van Gaal beklenmedik bir şekilde oyunun kontrolünü Inter'e kaptırdı. Bununla birlikte ikinci yarıda  ManU savunması oyundan düşse de Welbeck-Rooney-Mata üçlüsü seri paslaşmalarla pek çok uygun fırsat yakaladılar. Üçlünün uyumu dikkat çekti ve gelecek sezon çok can yakacaklar gibi gözüktü.

    Yeni transfer Luke Shaw da etkili bir oyun ortaya koyarken Nani iel Zaha da net gol fırsatlarını değerlendiremedi.

    Inter ise maç boyunca savunmaya ağırlık vermek zorunda kaldı ve ManU defansının yaptığı hataları değerlendiremedi.

    Uzatmalarda da skor değişmedi. Oyun üstünlüğü de Kırmızı Şeytanlar'da kaldı. Kale önünde hem verimsiz hem de oldukça şanssız olan Unitedlılar, penaltılar da ise bitiricikliklerini konuşturdular.

    VE PENALTILAR!

    Ashley Young, Javier Hernandez, Cleverley, Shinji Kagawa ve Kaptan Fletcher topu ağlarla buluşturdu. Böylece ManU bir penaltı bile kaçırmadı ki bu bir İngiliz takımı için oldukça büyük bir gelişme. Inter'de ise Andreolli son penaltıyı kaçırınca Milano temsilcisi maçı uzatamadı.

    Karşılaşmayı penaltılarla kazandığı için galibiyetten 2 puan alan Kırmızı Şeytanlar, Real Madrid ile karşı karşıya gelecekler. Inter ise bu mağlubiyete rağmen ikinci sıradaki yerini korudu.

    ManU, Real Madrid ile karşı karşıya gelecek, Inter ise ezeli rakiplerinden Roma ile 3 puan için savaşacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Real Madrid Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title