Haberler

Manchester United Havalimanından Çıkamadı

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United, taraftarların dağılmaması sebebiyle özel kapıdan çıkmak zorunda kaldı.

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United, taraftarların dağılmaması sebebiyle özel kapıdan çıkmak zorunda kaldı.

İngiliz devi

Manchester United'ın İstanbul Atatürk Havalimanı'na geleceği haberini alan 500 kadar Sarı-kırmızılı taraftar, futbolculara gözdağı vermek için havalimanı girişinde toplandı. Ellerindeki Galatasaray bayrakları ve meşalelerle İngiliz ekibin havalimanından çıkışını bekleyen taraftarlar, bu sırada maytap patlattı. Ellerinde meşale ve çöp kutularını atan taraftarlar ile emniyet güçleri arasında yaşanan arbede sonrası havalimanı girişindeki cam kırıldı. Olayların yatışmaması üzerine polis biber gazı kullandı.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK TRİBÜN LİDERLERİ GÖRÜŞTÜ

Bu sırada Manchester United'i karşılamak üzere gelen Galatasaraylı yönetici Abdürrahim Albayrak, taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Önce polislerle konuşan Albayrak, daha sonra taraftarları sakin olmaya davet etti. Albayrak'ın bu girişiminin ardından yaşanan gerginlik tatlıya bağlandı. Albayrak daha sonda Ultraslan tribün liderleri ile kısa süren bir görüşme yaptı.

MANCHESTER UNİTED ADETA KAÇTI

Yaşanan bu olayların ardından havalimanındaki emniyet görevlileri, İngiliz ekibini tedbir amaçlı olarak normal çıkış yerine, başka bir kapıdan çıkarttı. Manchester United'lı kafile, uçağın altına yanaştırılan otobüse bindirilerek, özel uçakların kullandığı E Terminali'nden çıkartıldı. Kafilenin beklememesi için pasaport kontrolünden dahi geçmedikleri öğrenildi. Kafilenin pasaportlarının yapılacak işlemlerin ardından gönderileceği ifade edildi. Manchester United kafilesi daha sonra kalacağı otele hareket etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title