Haberler

Manavgat'ta 1 Kişi Otomobilde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Manavgat'ın Cevizler Mahallesinde yol kenarında park halindeki bir otomobilde Muhammed Cengiz Öz, yanında av tüfeği ile ölü halde bulundu.

Manavgat'ın Cevizler Mahallesi'nde yol kenarında park halindeki bir otomobilde Muhammed Cengiz Öz, yanında av tüfeği ile ölü halde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Cevizler Mahallesi köy çıkışındaki yol kenarında 07 LGJ 22 plakalı otomobilde Muhammed Cengiz Öz'ün (40) cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Öz'ün cesedi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Manavgat Belediyesinde çalışan Muhammed Cengiz Öz'ün kardeşi Mehmet Öz'ün yarın yapılacak düğünü için izin aldığı ve köy evinde kaldığı belirtildi. Öz'ün, yanında bulunan av tüfeğinin tetiğinin poşete takılması sonucu kazayla öldüğü ileri sürüldü. Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, yarın düğünü yapılacak kardeşi Mehmet Öz ise uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, otopsinin ardından Muhammed Cengiz Öz'ün kesin ölüm nedeninin belirleneceği belirtildi.

Bir Rusla evli olan Muhammed Cengiz'in 1 çocuğu olduğu ve karısıyla çocuğunun Rusya'ya tatile gittiği öğrenildi. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title