Haberler

Manavgat İşitme Engelliler Karşıyaka Engelini de Aştı

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nde mücadele eden ve namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, İzmir deplasmanında Karşıyaka İşitme Engelliler Futbol takımını 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nde mücadele eden ve namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı, İzmir deplasmanında Karşıyaka İşitme Engelliler Futbol takımını 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımının gollerini 20 ve 27. dakikalarda Mehmet Yavuz, 49. dakikada Abdil ve 85. dakikada Cuma atarken Karşıyaka'nın tek golü Ramazan Yavuz'dan geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısında rakibiyle çarpışarak hastaneye kaldırılan Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımı oyuncusu Emrullah'ın hastanede yapılan kontrollerinde endişe edilecek bir durumunun olmadığı bildirildi.

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Manavgat İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Manavgat İşitme Engelliler Futbol takımının Türkiye 1. Ligi'nde mücadele eden tek ilçe takımı olduğunu belirterek, "Kurulduğu günden beri Manavgatımızı en iyi şekilde temsil eden İşitme Engelli arkadaşlarımız 2013-2014 sezonunda oynadığı maçlarda sadece 1 maçta berabere kalırken diğer maçlarının tamamını kazanmasını bildi. Önümüzdeki hafta zorlu Konya deplasmanına gideceğiz. Konya temsilcisini de yenerek namağlup yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Manavgat Türkiye İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title