Haberler

    Man City Messi'yi Durdurmak İçin Savaşacak

    Manchester City’nin Arjantinli savunmacısı Martin Demichelis, Messi’yi durdurmak için savaşacaklarını ifade etti.

    Çarşamba akşamı 2-1’in rövanşında Camp Nou ’da Barcelona ’ya karşı turu kovalayacak olan Manchester City’ de, ilk maçın başarılı isimlerinden Demichelis , zorlu rövanşta rakibi devirmek için mücadele edeceklerini söyledi.

    Vatandaşı Messi ’nin gününde olduğunda durdurulmasının mümkün olmadığını itiraf eden Demichelis, “Onun hayranlarından biriyim. Ne yapacağı nasıl oynayacağı öngörülemeyen bir isim. Günündeyse durdurmanın hiçbir yolu yok.” dedi.

    “O dünyanın en iyisi. Ancak ilk maçta herkes Messi’ye odaklanmışken iki golü de Suarez atti ve maçın yıldızı oldu” diyen Demichelis, “Barcelona’ya tur için gidiyoruz. İyi bir takımız. Sahamızda kaybederek avantajı yitirmiş olabiliriz ancak her şeyi lehimize döndürmek bizim elimizde” diye konuştu.

    34 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde bu sezon bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatarak M.City ile nikah tazelemişti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title