Haberler

Malkara'da Sodam Kursiyerlerinden Sergi

Malkara Kaymakamlığı Malkara Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM), kursiyerlerinin ürettiği eserler sergilendi.

Malkara Kaymakamlığı Malkara Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM), kursiyerlerinin ürettiği eserler sergilendi.

Ak Parti Tekidağ Milletvekili Metin Akgün, Malkara SODAM'daki sergi açılışında yaptığı konuşmada, hükümet olarak Roman vatandaşların durumlarını iyileştirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti. Akgün, kentsel dönüşümün Malkara ilçesine de geleceğini dile getirerek "Analar, bacılar, ablalar, kardeşler, gelecek yüzyıl için, çocuklarımızın geleceği için çalışın ve çocuklarımızı iyi yetiştirin. Bizleri alt etmek için bekleyen Batı ülkeleri var." dedi.

Malkara Kaymakamı Osman Altın da SODAM'a kaymakamlık olarak destek verdiklerini anlattı. Altın, gelecek yıl Roman vatandaşların yaşadığı iki mahallede SODAM açılacağını belirterek, sergide usta öğretici olarak görev yapan öğretmenlere, kursiyerlere ve SODAM yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Akgün, Altın, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ve SODAM Koordinatörü Özlem Derya Şimşek, serginin açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Metin Akgün AK Parti Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title