Haberler

Mali'de Rehin Alınan THY Personeli Davutoğlu'nun Öğrencisi Çıktı

Güncelleme:

Mali'de rehin alınan THY personellerinden Sadık Murat Akan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun üniversiteden öğrencisi olduğu ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mali'deki otel baskınında rehin alınan ve daha sonra kurtarılan THY personelini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. THY ekibinden Sadık Murat Arat, Davutoğlu ile yaptığı görüşmede 2003 yılında Başbakan'ın Beykent Üniversitesinde ders verdiği dönemde dersler aldığını belirterek, o döneme ilişkin anılarını anlattı.

THY PERSONELİ BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NDAN DERS ALDI

THY ekibinden Sadık Murat Arat, görüşmede, 2003 yılında Başbakan'ın Beykent Üniversitesinde ders verdiği dönemde dersler aldığını belirterek, o döneme ilişkin anılarını anlattı. Davutoğlu, 7 personelden o sırada istirahatte olan kaptan ismail Yerli dışındaki 6 kişi ile Büyükelçi Renan Şekeroğlu'nun büyükelçilik konutunda görüştü.

Başbakan Davutoğlu, Kaptan Yardımcısı Murat Arat, Kabin Amiri Murat Gündüz, kabin memurları Lütfiye Deniz Kıvrak, Şerife Taşçı Kabacık ve Eray Sevim'le tek tek görüştü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

ilbis:

Ancak bu zihniyet bulari dogurur

5
6
yanıtYanıtla
gurnetci:

milletin cogunlugu bu zihniyeyete oy verdi millete biraz saygili ol

yanıt2
yanıt1
TaşovaMobil-IOS:

Rehine ak koyun çıktı

2
8
yanıtYanıtla
Kahramanlar:

Kürt halkı kollarındaki prangalardan Sırtındaki kamburdan ve işgalcilerden alnının akıyla kurtulacak ve Onurlu Yiğit bir Millet olarak tüm Dünyanın Mazlum sömürülen halklarına önder olarak Rehber olarak çıkacaktır.

0
8
yanıtYanıtla
antipkk:

Kürtler zaten onurlu ve Yigit ama PKKli olanlar degil ve olamaz! Gördügün gibi Teröre artik Dünyada Yer yok ve gecmisde PKK cok Terör Eylemi yapti!

yanıt7
yanıt0
hacı:

Yani basbakanın ögrencisi oldu diye hemen basbakanla iliskilendirmek doğrumu

7
0
yanıtYanıtla
YAŞASIN PUTİN PAŞAM ALLAH YARDIMCIN OLSU:

VAH VAH VAH EEE NE YAPALIM

1
6
yanıtYanıtla
polat:

belli oluyor trol olduğu

6
0
yanıtYanıtla
metin-x:

Davutoglu dünyanin tam ortasinda Melihin Parselleri var tam ekvatora yakin biryerde. . . bak ben soruyu hemen bildim kos hemen Savcilari yolla melihe sorusturma ac. . . . dünyanin biraz daha yukari bölümündede Recepin isvicredeki Milyarlari bulunuyor )))

1
4
yanıtYanıtla
bayattan yazıyorum:

Çok önemli bir habermiş gibi veriyorsunuz,üniversite hocası, elbette bir sürü öğrencisi olacak

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title