Haberler

Malatyalı Gazeteci ve Yazarlardan Ahmet Çakır'a Ziyaret

Güncelleme:

Malatyalı Gazeteci ve Yazarlar Ahmet Kekeç, Turgay Güler, Sevilay Yükselir, Meryem A. Sinan ile İsmail Kapan, Belediye Başkanı Çakır'ı ziyaret etti.

11 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette konuşan yazarlar, Malatya'nın Büyükşehir ile birlikte yeni bir kalkınma sürecine girdiğini belirterek, Malatya ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Kapan: Daha modern bir Malatya için hepimize düşen bir şeyler var

Malatya'nın Büyükşehir heyecanını uzaktan yaşayan bir Malatyalı olduğunu belirten İsmail Kapan, "1969'da İstanbul'a gittim. O yıldan itibaren orada yaşamaya başladım. Her geldiğimde Malatya'ya bakarım ne gibi değişiklikler olmuş diye. Büyük bir mutlulukla söylüyorum ki Malatya'da çok ciddi gelişmeler var. Daha modern bir Malatya için hepimize düşen bir şeyler var. Bize de düşen yazıp, çizmektir" dedi.

Kekeç: Malatya potansiyeli olan bir kent

Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte hummalı bir çalışma içerisine girdiğini belirten Ahmet Kekeç, "Biz Malatyalı gazeteciler olarak çalışmaları takip ediyoruz. Malatya potansiyeli olan bir kent. Doğunun büyük kültür ve ticaret merkezi olacağına inanıyorum. Biz de Malatyalılar olarak buna katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yükselir: Malatya'nın Büyükşehir olması sevindirici

Malatyalı gazeteciler olarak Malatya'da olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Sevilay Yükselir, "Malatya'nın Büyükşehir olması sevindirici. Bizler de Malatya için bir şeyler yapmak istiyorduk. Başkanımızla konuşacağız. Elimizden geldiğince Malatya'ya yakışan yazı yazmaya devam edeceğiz" dedi.

Güler: Malatya hak ettiği yere yavaş yavaş ulaşıyor

Malatya'nın güzel bir şehir olduğunu belirten Turgay Güler, "Malatya Büyükşehir ile birlikte daha güzel olacak. Malatya'nın Büyükşehir olması, Malatya'da yaşamayan biz Malatyalıları da mutlu etti. Malatya hak ettiği yere yavaş yavaş ulaşıyor. Yapacağımız birçok iş var. Biz de üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Aybike Sinan: Gelecekte Malatya çok daha iyi yerlere gelecek

Malatya hasretinin her dem içlerinde olduğunu belirten Meryem Aybikesinan, "Ruhunu ruhumuza işlediğimiz, çocukluk ve gençliğimizin geçtiği bu güzel şehre gelmek, bu güzel şehirde neler olup bittiğini ve bunları bir yazar gözüyle yazıya dökme heyecanını taşıyorum. Gelecekte Malatya çok daha iyi yerlere gelecektir. Sayın Başkanımın güzel çalışmaları var. Ben yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çakır: Büyükşehir ile birlikte Malatya'da yeni bir süreç başlıyor

Türkiye'ye mal olmuş Malatyalı gazetecileri, kendi memleketlerinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyalı yazarlar ile ortak payda Malatya'yı konuşacaklarını söyledi.

Malatya'nın bölge kentleri arasında önemli bir konumda olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, "Büyükşehir ile birlikte Malatya'da yeni bir süreç başlıyor. Biz bunu kalkınma süreci olarak görüyoruz. Bir fırsat olarak görüyoruz. Gazeteci ve yazarlarımızın fikirlerinden istifade edeceğiz. Bu açıdan dolayı davetimizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title