Haberler

Malatya Spor Lisesi Başarılarıyla Gururlandırıyor

Malatya Spor Lisesi öğrencileri turnuvalarda ve şampiyonalarda aldıkları başarılarla gururlandırıyor.

Malatya Spor Lisesi öğrencileri turnuvalarda ve şampiyonalarda aldıkları başarılarla gururlandırıyor.

Okul Müdürü Oğuz Güçlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pek çok öğrencilerinin ve takımlarının hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki şampiyonalar ve turnuvalarda önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Bu yıl öğrencilerinden Fatma Yaren Aslan'ın 14-17 Şubat'ta Antalya Belek'te düzenlenen Turkish Open Tekvando turnuvasına katılarak milli sporcu olduğunu, kız ve erkek kros ile tekvando takımlarının Türkiye finallerine kaldığını, hentbol takımlarının da Türkiye yarı finalisti olduğunu aktaran Güçlü, başarının öğretmenlerden temizlik görevlisine kadar birlik içinde bir sistem oluşturmaları sayesinde geldiğini belirtti.

Güçlü, "Hepimizde aynı yöne bakıyoruz. Böyle olunca da beklenenin üzerinde başarı geliyor." dedi.

Amaçlarının okullarını en iyi noktaya getirmek olduğunu belirten Güçlü, "Malatya Spor Lisesi başarı çıtasını önümüzdeki yıllarda daha da yükseltmeyi planlıyoruz. Bu güzel başarılarda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve çalışanlarımıza emekleri dolayısıyla teşekkür ederim. Öğretmen arkadaşlarımızla aynı noktaya odaklanarak kurum içerisindeki iletişimi kuvvetlendirdik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Malatya Türkiye Belek Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title