Haberler

Malatya'da Trafik Kazası: 2 Ölü

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, Arguvan İlçesi yolu üzerinde meydana geldi. Kerem Çiftçi yönetimindeki 65 NT 669 plakalı kamyon ile Hasan Temiz yönetimindeki 44 FT 749 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Arguvan- Yazıhan yol ayrımına 500 metre kala kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, sürücü Hasan Temiz ile otomobilde bulunan Turan Otlu feci şekilde hayatını kaybetti. Temiz ve Otlu'nun cenazelerini sıkıştıkları yerden Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çıkardı.

Cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, kamyon sürücüsü Kerem Çiftçi, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu sırada olay yerine gelen, Hasan Temiz ve Turan Otlu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Temiz Yazıhan Arguvan Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

veli agbabaer44yorgun@yahoo.de:

Hasan temize ve turan otluya allah rahmet etsin Yakinlarina allah sabir versin

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Şahin:

Karaca Köyü halkından Hasan Temiz ve Turan Otlu'nun ölümlerinden derin üzüntü duyuyorum.Kederli ailelerinin acılarını,yürekten,paylaşırken merhumlara( Hasan Temiz ve Turan Otlu) Allah'tan rahmet diliyorum.Ruhları şad,yerleri cennet olsun.Üzüntülerimle.Mustafa Şahin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title