Haberler

Malatya- 48 Saat Bekleyen Vatandaşların TOKİ Kuyruğu, Bankanın Açılması Ile Son Buldu

48 saat bekleyen vatandaşların TOKİ kuyruğu, bankanın açılması ile son bulduMALATYA'da başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 TOKİ konutu için eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığına rağmen vatandaşlar banka önünde 2 gündür kuyrukta beklemişlerdi.

48 saat bekleyen vatandaşların TOKİ kuyruğu, bankanın açılması ile son buldu

MALATYA'da başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 TOKİ konutu için eksi 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığına rağmen vatandaşlar banka önünde 2 gündür kuyrukta beklemişlerdi. Bugün saat 9'da bankanın açılmasıyla konut başvurusu için bekleyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirdiler.

Malatya'da TOKİ tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak olan 79 konut için vatandaşlar 2 gündür banka önünde bekleyişini sona erdirdi. Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar bankanın açılmasına 48 saat kala kuyruğa girmişlerdi. Bazı vatandaşlar yanına park ettikleri otomobillerde nöbetleşe olarak kuyrukta beklerken kimi insanlar da battaniyelerle soğuktan korunmaya çalışmıştı.

Tek umutları bir ev almak olduğunu belirten eksi zaman zaman termometrelerin eksi 10 dereceyi göstermesine rağmen kuyrukta termosta getirdikleri çay ve kahvelerle ısınmaya çalıştılar. Soğuk havaya aldırış etmeden banka önündeki TOKİ kuyruğu bu sabah bankanın açılması ile son buldu.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera; Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title