Haberler

16 Yaşındaki Caner, Suruç'taki Patlama Anını Anlattı

Güncelleme:

Suruç'taki saldırıda yaralanan 16 yaşındaki Caner Delisu, olay anını "Patlamadan 2 ile 3 saniye önce bir adam koşuşturmaya başladı." sözleriyle anlattı.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki canlı bomba saldırısında yaralandıktan sonra Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 16 yaşındaki Caner Delisu, ambulans helikopterle Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Caner, olay anını, "Patlamadan 2 ile 3 saniye önce bir adam, koşuşturmaya başladı o sırada gözlerim karardı gözlerimi açtığımda yerdeydim dumanlar çıkıyordu, kapkara ölenlerin cesetleri vardı yerde" sözleriyle anlattı.

BACAKLARINDA KIRIKLAR OLUŞTU

Dün Şuruç'taki Amara Kültür Merkezi bahçesinde basın açıklaması sırasında meydana gelen canlı bomba saldırısında 32 kişi yaşamını yitirdi. Saldırıda, İstanbul'dan arkadaşlarıyla birlikte Suruç'a gelen Caner Delisu da yaralandı. Caner Delisu, Suruç Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bacaklarında kırık bulunduğu belirlenen Caner Delisu, buradan da ambulans helikopterle Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

"PATLAMADAN 2 İLE 3 SANİYE ÖNCE BİR ADAM KOŞUŞTURMAYA BAŞLADI"

Ortopedi Servisi'nde tedavisi süren Caner Delisu, olay anında yaşadıklarını anlattı. Caner Delisu, "Sloganlar atılmaya başlandı, sonra basın açıklaması gerçekleştirildi, patlamadan 2- 3 saniye önce 1 adam koşuşturmaya başladı o sırada gözlerim karardı gözlerimi açtığımda yerdeydim, dumanlar çıkıyordu. Kapkara ölenlerin cesetleri vardı yerde. Sonra kalkmaya çalıştım ayağım kırılmıştı, hissetmiyordum. Kırık ayağımla koştum, yere düştüm. Sonra beni bir binaya soktular. Sonra bana ufak bir tedavide bulundular" diye konuştu.

"GENELLİKLE TANIDIKLARIMIZ VARDI"

Aralarında yabancı biri olup olmadığı ile ilgili soruya Caner Delisu, "Hayır, hiç fark etmedim. Sıradan herkes sıcak sıcak konuşuyorduk çay içiyorduk, eğleniyorduk. Bir anda oldu her şey. Yani kimse tahmin edemedi. Orada genellikle tanıdıklarımız var hep. Görüşmemiş olsak ta Facebook'tan olsun, internetten olsun, sosyal medyadan tanıştığımız insanlar vardı" yanıtını verdi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Delisu, taburcu edilmesinin ardından ailesinin yaşadığı İstanbul'a döneceğini söyledi.

AİLESİNİN HABERİ YOKMUŞ

Caner Delisu'nun, ailesine haber vermeden Suruç'a gelip eyleme katıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgut Özal Şanlıurfa İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (62)

LAZ OGLU:

BUMU ERKEK BUMU SOSYALIST DEVRIMCI SACLARA BAK GENCLIK NE HALE GELMIS YAZIK

43
25
yanıtYanıtla
osman:

Oğlum Allah seni bağışlamış...arkadaş çevreni değiştir..devrim mevrim hikaye okuluna git gözünün önüne bak..kendini kullandirtma..

49
14
yanıtYanıtla
BayrakMobil-IOS:

Kürtler kendi kazdığınız kuyuya düşün inş

47
14
yanıtYanıtla
ivan:

Acil sifa dilerim kardesim .

18
43
yanıtYanıtla
Tuncay:

Ölümlere sevinen insanlar oldukça bu memleketten kan ve gözyaşı eksik olmayacak

35
19
yanıtYanıtla
KarsakMobil-IOS:

Mal gençlik ölün lan ölün sizin gibi insanlardan saten bi hayır gelmez batana millete yaşadığımıza çok üzüldüm

21
30
yanıtYanıtla
türk:

urfaya ekmek almaya gitmiştir. ekmeği meşhurmuş

28
20
yanıtYanıtla
cem:

bu topiş ne diyor? git kobanide tedavi olsana. neden burada benim vergimle tedavi olup gülücük saçıyorsun?

28
20
yanıtYanıtla
....:

16 yaşındaki çocugun ailesinden habersiz işi ne orada kullandirın kendinizi böyle siz bu kafayla devam ederseniz ölmeye devam edeceksiniz

33
13
yanıtYanıtla
amedi:

tipe bak. satanistlerede, işidlerede benziyor. sende erkekmisin be. . . keşke sende ölseydin. . türliye geçliğine bak hele. . mesele müslümanlığı yok etmektir. . allah sonumuzu hayırlı kılsın.

18
24
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title