Haberler

Malatya 11 Milyonluk Büyük İkramiye Malatya?ya İsabet Etti

11 milyonluk büyük ikramiye Malatya'ya isabet ettiSüper Loto'nun bu haftaki 11 milyonluk ikramiyesi Malatya'da şanslı bir vatandaşa çıktı.

11 milyonluk büyük ikramiye Malatya'ya isabet etti

Süper Loto'nun bu haftaki 11 milyonluk ikramiyesi Malatya'da şanslı bir vatandaşa çıktı. Şanslı milyonerin kim olduğu henüz bilinmiyor.

Süper Loto'nun 5 hafta devreden büyük ikramiyesi 11 milyon 445 bin 247 lira 75 kuruş Malatya'da şanslı bir vatandaşa çıktı. Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan bir bayide oynanan 4 TL'lik kupona isabet eden büyük ikramiyenin sahibinin kim olduğu bilinmezken şanslı bayi Erdem Akgül, 7 yıllık bayi olduklarını belirterek ilk defa böylesine büyük bir ikramiye kazandırdıklarını söyledi.

Büyük ikramiyeyi kazanan şanslı vatandaşa hayırlı olsun temennisinde bulunan Akgül, 'İnşallah parayı hayırlı işlerde kullanır ve Malatya'mıza yatırım yaparö dedi.

Milli Piyango İdaresi'nden öğrendiği kadarıyla şanslı kuponun 4 liralık bir kupon yolduğunu belirten Akgül, kuponun ise şanslı vatandaş tarafından doldurulduğunu söyledi.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Yılmaz Arslan ise şanslı kuponun Malatya'ya çıkmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek 'İkramiyeyi kazanan kişinin parayı mutlu günlerde ve hayırlı işlerde harcamasını temenni ediyorumö dedi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera : Mikail PELİT / MALATYA, (DHA)-

===================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title