Haberler

Makü Bahar Şenliği Kortejle Başladı

Makü Bahar Şenliği kortejle başladı BURDUR'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 9'uncu Bahar Şenliği ve 1'inci Eğitim Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Makü Bahar Şenliği kortejle başladı

BURDUR'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 9'uncu Bahar Şenliği ve 1'inci Eğitim Festivali kortej yürüyüşüyle başladı. Müze Parkı önünden başlayıp rektörlük önünde sona eren yürüyüşe Vali Hasan Kürklü, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. MAKÜ mehter takımının çaldığı marşlar eşliğinde yapılan yürüyüşte eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencileri giydiği kıyafetlerle ilgi odağı oldu. Vali Hasan Kürklü de festivalin üniversitenin kentle bütünleşmesine güzel bir örnek olduğunu söyledi. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da Eğitim Festivali'nin özü itibariyle eğitimin uygulama temelli yürütülmesi bağlamında önemli bir misyon üstlendiği kanaatinde olduğunu aktardı. MAKÜ halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından programa katılanlar stantları gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı. 25- 29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 9'uncu Bahar Şenliği ve 1'inci Eğitim Festivali kapsamında konserler, spor müsabakaları ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Osman Karakaya Adem Korkmaz Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title