Haberler

Makine Mühendisliği Öğrencisi Ürettiği 16 Kalem Tabancayla Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'daki bir üniversitenin Makine Mühendisliği Fakültesi'nde okuyan 19 yaşındaki N.M., ürettiği 16 kalem tabancayı, satmak için getirdiği Bursa terminalinde yakalandı.

İstanbul'daki bir üniversitenin Makine Mühendisliği Fakültesi'nde okuyan 19 yaşındaki N.M., kendisinin yaptığı 16 kalem tabancayı, satmak için getirdiği Bursa'da terminalde yakalandı.

SİLAHLARI SATMAK İÇİN BURSA'YA GİTTİ

Makine Mühendisliği fakültesi ikinci sınıfta okuyan ve aynı zamanda tornacıda çalışan N.M., kendisinin ürettiği 16 kalem görünümlü tabancayı satmak için Bursa'ya getirmek üzere otobüsle yola çıktı. Ancak ihbar üzerine harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri N.M.'yi terminalde gözaltına aldı. Kalem şeklindeki 16 tabanca, N.M.'nin yanındaki spor ayakkabısı kutusunda ele geçirildi.


'OKUL HARÇLIĞIMI ÇIKARMAK İÇİN'

İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen N.M. tek mermi atabilen kalem tabancaları kendisinin atölyede yaptığını belirterek, "Okul harçlığımı çıkarmak için böyle bir işe giriştim" dedi. N.M. 'Ruhsatsız silah ticareti yapmak' suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

CV2:

BENCE SUÇUNUN CEZASINI ÇEKSİN. AMA BU ÇOCUĞA REHABİLİTE EDİP ŞANS VERİLSİN DESTEK OLUNSUN BAKIN NE SİLAHLAR ÜRETİR ÜLKESİ ADINA. YAŞ DAHA 19 DA BUNU YAPAN NELER YAPMAZ.

39
1
yanıtYanıtla
Emekli Öğretmen:

Edepsiz, ahlaksız, yaz-boz, ingilizce hayranlığı şeklinde devam eden ve bir türlü millî olamayan eğitim sisteminde adam gibi adam çıkması zor. Kafası çalışanlar da şeytanlık peşinde, çünkü düzen bozuldu.

21
7
yanıtYanıtla
özel harekat:

cinayet silahı olabilirdi ve bizim yada başkalarına gelecekti o silahlardan çıkan mermi. . başka iş bulamadın mı harçlık çıkarmak için git simit sat limon sat. . .

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bi tane düttürü namluyla silah uzmanı olunmaz.

0
6
yanıtYanıtla
GM:

YAZIK DEVLETE ÇALIŞSIN BIRAKIN

1
0
yanıtYanıtla
KANDIRILDIK:

amerikada olsa hemen silah şirketleri kefaletini öder ev verir araba verir hemen bi sözleşme çoktan yaparlardı

0
0
yanıtYanıtla
HADİ CANIM HADİ:

Burada yazılan yorumlara bakıyorum da yok mke''ymiş yok aselsanmış bilmem ne. Silah işi öyle kolay iş değil. Bunun bir sürü mekaniği var, analizi var. Bu öğrenci kendi sığ hayaliyle basit bir sürgü mekanizmalı namlu yapıp kolay yoldan yasa dışı olarak para kazanacaktı. O namlularla belki de hangi masumların canı yanacaktı orasını hiç hesap etmedi mi? Her şey göründüğü gibi değil işte. İyi niyetinizi hemen kullanmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title