Haberler

Makedonya Sonunda Göçmenlere Kapılarını Açtı

Güncelleme:

Yunanistan'dan Makedonya'ya geçmek isteyen göçmenler ile Makedonya polisi arasında yaşanan müdahale krizi, göçmenlerin ülkeye girişine izin verilmesiyle sona erdi.

Yunanistan'dan Makedonya'ya girmek isteyen göçmenler ile Makedonya polisi arasında sabah saatlerinde yaşanan arbede, göçmenlerin ülkeye girişine izin verilmesiyle sona erdi. Yetkililer, bin 500'e yakın göçmenin Makedonya'ya girdiğini belirtti.

POLİS SES BOMBASI ATMIŞTI

Sabah saatlerinde sınırda yaşanan yoğunluk nedeniyle polis ile göçmenler arasında arbede yaşanmış, polis, göçmenleri kontrol altına almak amacıyla ses bombası kullanmıştı.

DAHA İYİ BİR YAŞAM MÜCADELESİ

Suriyeli Muja Hajjuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkesindeki savaşın devam ettiğini anımsatarak, daha iyi bir yaşam sürebilmek umuduyla yola çıktığını söyledi.

HEDEFİMİZ ALMANYA

Bir ay kadar önce Türkiye'ye girdiğini ve ardından içinde 62 göçmenin bulunduğu bir tekne ile Yunanistan'a geçtiklerini anlatan Hajjuz, yol boyunca birçok zorlukla karşılaştıklarını, nihai hedefinin ise Almanya'ya ulaşmak olduğunu ifade etti.

KIZILHAÇ BÖLGEDE

Kızılhaç ile birlikte bölgedeki göçmenlere yardım eden UNHCR'in Üsküp temsilcisi Aleksandra Kraus, bölgedeki göçmenlere yiyecek ve su dağıttıklarını, ayrıca ihtiyacı olanlara battaniye verdiklerini söyledi.

"İZİN VERİLİRSE..."

Sınırdan geçişlere izin verildiği takdirde her şeyin eskisi gibi normale döneceğini kaydeden Kraus, "Bu şekilde durum daha idare edilebilir olacak ve insanların sağlıklı bir şekilde tren istasyonuna ulaşabilmeleri sağlanacak." diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Yunanistan Makedonya Almanya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

................:

araba arap türke türk baksın banane surıyelılerden uygur türklerini almazken suriyeli alıyorsunuz suriyelilere düşmanım artık vatan haini suriyeliler!!!!

5
119
yanıtYanıtla
SavaseMobil-IOS:

Almanya fasist bir zihniyetle bakiyor yabancilara Ben 38 sendir burdayim alisamadim Yazik bu insanlara Onlarda allahin kulu buyurn gelin deutschland,a Ama ben olsaydim Esada karsi savasirdim Böyle sefil yasamaktansa Cihad ederdim O imansiza karsi

81
2
yanıtYanıtla
harranlı:

gözünüz aydın avrupayı suriyeli işciler dolduruyor bundan sonra bizden ab ye biraz zor adam gider çalışmaya

1
55
yanıtYanıtla
hepsi boş:

Hükümet AB ile geri kabul anlaşması imzaladı diye biliyorum. . Türkiyeden gelen göçmenleri Türkiyeye geri gönderecekler. . . birkaç sene sonra bunlar yine bizim başımızda. . Bunlar illa kendilerini başka ülkelere besletecekler yani

3
37
yanıtYanıtla
LARA:

Turkiye''de ki butun suriyelileri ya Avrupa''ya ya Amerika''ya yada arap ulkelerine gonderin. . . Biz cengiz ulke degiliz. .

6
29
yanıtYanıtla
Ali GündüzMobil-ANDROID:

Avrupa şimdi göçmen derdine düşsünde anlasın halimizi

7
9
yanıtYanıtla
yorumcu:

almanya size bakmaz suriyeli mülteciler yanlış yapıyor zengın arap ülkelerine kaçsanıza arap kardeslerinizin yanına

7
0
yanıtYanıtla
Ataturkcu:

Makedonlar sizi severim bence AÇMAYIN biz açtık pismaniz

6
0
yanıtYanıtla
Berk:

Türkiye suriyeleri besliceğine, o parayla Avrupaya gitmeleri için yardım etsin. Orasıda karışsın. Avrupanın da bu savaşda parmağı var. Onlar anca öyle akılanırlar.

2
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Almanya bunlari geldikleri gibi Ucaka dolduruyor belirli sure sonra Pasaporta girdi diye muhur basiyor geri yoluyor birde ceza yiyiyorlar birdaha gelmeye kalkdilarmi suclu diye hapse atiyor hic sanslarini yok Almanlar bunun Videosunu bile gosterdi

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title