Haberler

Mahsur Kalan İkinci Otobüse Ulaşılmak Üzere

Sağanak yağmur, Bartın'da sele yol açtı (5)MAHSUR KALAN İKİNCİ OTOBÜSE ULAŞILMAK ÜZEREBartın'ın Kurucaşile İlçesi Göçgündemirci Köyü mevkiinde köprü üzerinde mahsur kalan otobüs, 47 yolcunun tahliye edilmesinden sonra kaldırıldı.

Sağanak yağmur, Bartın'da sele yol açtı (5)

MAHSUR KALAN İKİNCİ OTOBÜSE ULAŞILMAK ÜZERE

Bartın'ın Kurucaşile İlçesi Göçgündemirci Köyü mevkiinde köprü üzerinde mahsur kalan otobüs, 47 yolcunun tahliye edilmesinden sonra kaldırıldı. Otobüsün çekilmesiyle iş makineleriyle buradan ileriye geçen ekipler, bir otomobilde mahsur kalan 6 kişi ile bölgede evlerde bulunanları tahliye etti. Ekipler, daha sonra iki heyelanın arasında mahsur kalan otobüsün bulunduğu Dizlermezeci Köyü Mevkii'ne ulaştı. Kurtarma ekipleri, otobüsün arka tarafındaki heyelanı açmak için iş makinesiyle çalışmaya başladı.

Vali Nusret Dirim, Kastamonu'nun Cide İlçesi'ne cenaze götüren otobüsteki 30 yolcunun sağlık durumlarının iyi olduğunu, bölgedeki bir evden yiyecek, su ve diğer ihtiyaçlarını karşıladıklarını, yolcuların kısa süre içinde kurtarılacağını söyledi.

'YARDIM BEKLİYORUZ'

Otobüsteki bir yolcu, İstanbul'da ölen dayısı 79 yaşındaki Kamil Şahin'in cenazesini Cide'nin Soğuksu Köyü'ne götürdüklerini söyleyerek, "Gece 03.30'dan bu yana buradayız. Cenazemiz kaldı bagajda. Buradaki eve sığındık. Yardım bekliyoruz" dedi.

AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz, 47'si ilk otobüste, 11'i özel araçlarında toplam 58 kişinin kurtarıldığını, 30 kişinin bulunduğu ikinci otobüse de ulaşmak üzere olduklarını söyledi. Doğruöz, ilçeye bağlı Kalaycı Köyü'nde vatandaşların Köksal Toptan İlkokulu'na sığındığını, tehlikeli bir durumlarının olmadığını söyledi. Doğruöz, Kurucaşile ilçe merkezine de sel suları nedeniyle karayolundan ulaşım sağlanamadığını, çalışmalara katılmak üzere helikopterle ilçe merkezine personel indireceklerini kaydetti.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLİYOR

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurucaşile Bartın Cide Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title