Haberler

Mahkeme, Sarıgül'ün İtirazlarını Reddetti

Güncelleme:

Mal varlığına tedbir konulan Mustafa Sarıgül'ün itirazı hem mahkeme hem de üst mahkeme tarafından reddedildi.

Tartışmalar arasında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılan ve seçimlerden yenilgiyle çıkan Mustafa Sarıgül’ün mal varlığı üzerindeki tedbiri kaldırmak için başlattığı girişimler sonuçsuz kaldı.

TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Bank Expres’e olan borçlarından dolayı TMSF tarafından malvarlığına ihtiyati haciz konulan Sarıgül, yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurmuştu. Sarıgül’ün talebini İstanbul 6. İdare Mahkemesi oyçokluğuyla, bir üst mahkeme olan Bölge İdare Mahkemesi Birinci Kurulu ise oybirliğiyle reddetti. 

BORÇ, BORÇLA KAPATILDI ANCAK...

Sarıgül’ün mal varlığına tedbir konulmasına neden olan borç 1998 yılında alınan bir krediden kaynaklanıyor. Daha sonra TMSF’ye devredilen Bank Ekspres’ten 4 işlemle çekilen toplam 3.5 milyon dolar önce Sarıgül’ün yönlendirdiği kişilerin hesabına yatırıldı. Bu paralar aynı gün veya çok kısa sürede Sarıgül’ün banka hesaplarına aktarıldı. Kredinin geri ödenmesi için ise Sarıgül ve ortaklarına 2 kredi daha kullandırıldı. Ancak borç kapatılmadı.

Bu gelişmelerin ardından Korkmaz Yiğit’in başvurusu üzerine ocak ayında Sarıgül’ün malvarlığına ve banka hesaplarına ihtiyati haciz konuldu. 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Sarıgül İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (77)

ŞEYHŞAMİLelentra1974@hotmail.com:

BU ADAM TÜRKİYE Yİ YÖNETMEYE TALİP........? BU ÜLKE O KADAR DA DÜŞMEDİ YA ALLAH A ŞÜKÜRLER OLSUN

37
11
yanıtYanıtla
Muhtark em0058@hotmail.com:

Bu admada tam dolandirici sifati var cok yapmacik hareketleri var. sevimssiz birii

40
4
yanıtYanıtla
SONMESAJstarcepsalih@hotmail.com:

NE EKTİYSEN ONU BİÇERSİN SAYIN SARIGÜL....

32
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞezdinoni@hotmail.com:

HEMEN PARTİNİN BAŞINA GEÇ ,İŞ BANKASI SENİN BORCUNU KAPATIR.

33
3
yanıtYanıtla
NECMİnkarabiyik@mynet.com:

BUNLARIN APTALLIK,YALAN VE İFTİRA NÜVELERİNDE VAR BİR APTAL TİROL HİÇ ANLAMADIĞI BİR ŞEY YAZAR ARKASINDAN BİR SÜRÜ ZEKA ÖZÜRLÜ APTAL ONU KOVALAR,NEYMİŞ İŞ BANKASI BORÇLARINI ÖDERMİŞ,pEKİ İŞ BANKASININ CHP İLE İLGİSİ NEDİR DERSEN BU APTALLARA ANLATILAN YALANLARA GÖRE NERDEYSE SAHİBİ DERLER,HİÇ DÜŞÜNMEZLER İŞ BANKASI GİBİ BİR DEV CHP YE AİT OLSA BUGÜN CHP MADDEN YERLERDE SÜRÜNÜR MÜ,DÜŞÜNEMEZLER ÇÜNKÜ ZEKA SEVİYELERİ SADECE YOLSUZLUKLARA,SOYGUNLARA PROGRAMLANDIĞI İÇİN HERKESİ KENDİLERİ GİBİ GÖRÜRLER,oYSA İŞ BANKASINA AİT ATATÜRK HİSSELERİNE AİT TEMETTÜ GELİRLERİ KURUŞU KURUŞUNA ATATÜRKÜN VASİYETİ GEREĞİ TÜRK DİL TARİH KURUMUNA MAKBUZ KARŞILIĞI ÖDENİR TEK KURUŞUNU CHP KULLANAMAZ,KULLANIRSA SUÇ İŞLER VE ANINDA ORTAYA ÇIKAR,FAKAT YOLZULUK VE SOYGUN ÇETELERİNE DESTEK VERMEYİ GÖREV EDİNEN TİROLLER BUNU ÖĞRENMEK İSTEMEZLER

yanıt0
yanıt0
basarinh345 @ hotmail. com:

Istanbulu ALLAH korudu bizim paramizla oderdi borclarini eski istanbul olurduk o zaman

30
4
yanıtYanıtla
gökhan Çakırgokhancakir@mynet.com:

Zaten kendiside bunu söylüyordu . İstanbulu eski istanbul yapacağım, diye

yanıt0
yanıt0
oylar çalındıdemilafat@hotmail.com:

kazandığınız belli eminsiniz hilesiz kazandığınızada neden ankara ve istanbulda itirazları kabul ettirmiyorsunuz akp demekkiii çaldınız oyları

3
30
yanıtYanıtla
nazannazan_yuksel@hotmail.com:

allah büyük,bir gün haksızlığa tuttukları alkış ateş olup yakacak onları,sonra kaçacak delik arayacaklar....

yanıt0
yanıt0
DERİN GÖLGEelentra1974@hotmail.com:

adamın tipine bakınca her nane yer bu adam diyesin geliyor

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title