Haberler

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2016 Başlıyor

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan '12 Yaş Altı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası' başlıyor.


'Gençliğe Destek, Geleceğe Hizmet' temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek turnuva kapsamında, 31 Ağustos Çarşamba günü, saat 17.00'de, Atatürk Stadyumu'nda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın katılımıyla forma dağıtım töreni düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi'nin şehirde futbolun alt yapısının oluşturulmasına katkı ve çocukların spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlendiği turnuva için, merkezde bulunan 38 mahallede kayıtlar alınmaya başlandı. Turnuva öncesi 9 eğitmen mahalleleri tek tek ziyaret ederek, Kur'an Kursları ve mahalle muhtarlarının desteğiyle kayıt alıyor. Turnuvada, öncelikle kayıtları alınan tüm çocuklar eğitim görecek. Eğitimlerin ardından yapılacak seçmeler sonucu ise, her mahalleye ait bir futbol takımı oluşturularak, turnuva başlatılacak.

HEDEF 10 BİN ÇOCUK

Her yıl yoğun bir katılımla gerçekleştirilen turnuvanın ilk yılında 5 bin, ikinci yılında 8 bin çocuğa ulaşılırken bu yıl 10 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title