Haberler

Mahalle Muhtarlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Muhtarlar sorumlu oldukları mahallelerle ilgili sorunları dile getirdi.


Başkan Kasap tarafından dinlenilen ve çözüm önerileri getirilen sorunlar ilgilenilmek üzere ilgili birimler tarafından not edildi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıya Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, Mustafa Altay, Şakir Molla Yakupoğlu, Mehmet Yoldaş, Özel Kalem Müdürü İshak Alim, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş ve mahalle muhtarları katıldı.

30 Mart yerel seçimleriyle göreve geldikten sonra ilk kez muhtarlarla bir araya gelen Kasap, muhtarlardan bulundukları mahallelerin sorunlarıyla ilgili bilgi ve sorunların çözümleri konusunda görüş aldı.

KASAP, "BELİRLEDİĞİMİZ YENİ RİZE VİZYONUNA UYGUN ADIMLAR ATIYORUZ"

Türkiye'nin ivmesini yükselterek kaydettiği bu hızlı değişime Rize'yi ayak uydurtmamız gerektiğini belirten Kasap, bu ivmenin yakalanabilmesi için ortaya koyulan projelerin hep birlikte çalışılarak gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.
Hükümetin de belirttiği gibi yeni Türkiye formatına uygun olarak yeni Rize formatını belirlediklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Kasap, "Belirlediğimiz bu yeni Rize vizyonuna uygun adımlar atıyoruz ve her zaman bu doğrultuda adımlar atmak durumundayız. Rize'nin 20-30 yıllık geleceğini oluşturacak çalışmaları içinde bulunduğumuz 5 yıllık süre içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar ekip işidir ve ancak görüş alışverişi içerisinde olunarak gerçekleştirilebilir. Hepimizin ortak amacı Rize'mize hizmet etmektir. Daha güzel bir Rize oluşturabilmek için tüm kurum olarak vatandaşın hizmetinde olacağız" dedi.

Kasap, Ovit Tüneli, Lojistik Merkez ve Havaalanı üçgeninde gelişecek olan Rize'nin geleceğe yönelik altyapı çalışmalarını şimdiden hazırlamaya başladıklarını ifade etti.

KASAP, "AKOS SİSTEMİNE YAPILAN BAŞVURULARA MUTLAKA DÖNÜŞ YAPILIYOR"

Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS)'un işleyişi ve sorunların çözümündeki etkisi hakkında muhtarları bilgilendiren Kasap, vatandaşların belediyeyle ilgili bütün istek ve taleplerini AKOS sisteminin 444 50 53 numaralı hattından arayarak iletebileceklerini söyledi.

AKOS sistemine gelen bütün talepleri değerlendirdiklerini söyleyen Kasap, "AKOS sistemiyle birlikte caddesinden kapısına kadar şehrini ve vatandaşını tanıyan bir belediye haline geldik. 444 50 53 numaralı hattı arayıp bıraktığınız bütün mesajlar konuyla ilgili birimlere ve bizzat bana gelmektedir. Bize ulaştırmış olduğunuz talepler bütünüyle takip edilmektedir ve mutlaka başvurmuş oldukları konuyla ilgili vatandaşlarımıza dönüş yapılmaktadır. Gelen şikayetler doğrultusunda bilgileri derleyip şehrin bir tablosunu çıkarıyoruz" dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Böyle bir görüş alışverişini gerçekleştirdiği için Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'a teşekkürlerini ve memnuniyetlerini sunan Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş, muhtarların mahalleleri ölçeğindeki sorunları bildiklerini ve bu sorunları belediye makamlarınca paylaşmanın sorunların çözümü noktasında büyük bir aşama kaydettiğine inandığını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Erbaş Reşat Kasap Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title